Leetmol Loader v.2 için çalışmalar bitmek üzere..birkaç yeniliğimiz olacak ;
. Artık sro_clienti kendiniz seçebileceksiniz sro nerede kurulu olursa olsun çalışacak
. İstediğiniz kadar client açabileceksiniz
. Zoomhack ile sınırsız uzaklaşabileceksiniz
. Ve en önemlisi artık Port seçebilip en boş porttan hızlı bir şekilde oyuna girebileceksiniz
. Sırada iken kaç dk sonra oyuna alacağını öğrenebileceksiniz
5in1 şeklinde bir paket olacak içinde server capacityden key helperine hepsi olacak 😎
Yeni patchi beklemeyi düşünüyoruz hemen yeni patche uyarlayıp yayınlayacağız.
Leetnock & Ultioxen
v.1 ; viewtopic.php?f=567&t=186176
Leetmol Loader v.2 Sayılı günler..
· 14 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
Heyecanla bekliyoruz 😘 🤤
Leetmol Loader v.2 için çalışmalar bitmek üzere..birkaç yeniliğimiz olacak ;
. Artık sro_clienti kendiniz seçebileceksiniz sro nerede kurulu olursa olsun çalışacak
. İstediğiniz kadar client açabileceksiniz
. Zoomhack ile sınırsız uzaklaşabileceksiniz
. Ve en önemlisi artık Port seçebilip en boş porttan hızlı bir şekilde oyuna girebileceksiniz
. Sırada iken kaç dk sonra oyuna alacağını öğrenebileceksiniz
Yeni patchi beklemeyi düşünüyoruz hemen yeni patche uyarlayıp yayınlayacağız.
Leetnock & Ultoxien
v.1 ; viewtopic.php?f=567&t=186176
adamın kanında var boş durmadan üretmek aynen devam hacım 😘 ❤️ 🍺
1 dk once Yazmıs oldugum Yeni Kod ile Artık Loader Silkroad'ın her versiona uyumlu olarak Çalışacak 😊
1 dk once Yazmıs oldugum Yeni Kod ile Artık Loader Silkroad'ın her versiona uyumlu olarak Çalışacak :)
Omg , Nobel ödülünü hakettin artık 😁
Sizlerden bir isteğim var loadera eklemenizle ilgili ;
Ben diyorum ki bu yeniliklerin haricinde bir de silkroadı gizleyip / gösterme yani trainshow yapsanız ve programa ekleseniz tek tıkla trainshowa ulaşsak bildiğiniz gibi ilkercindik ' in yaptığı son versionlara uymadığı için çalışmıyor bu isteği dikkate alabilirseniz gerçekten harika bir program olur. Şimdiden başarılar 😘
Ben diyorum ki bu yeniliklerin haricinde bir de silkroadı gizleyip / gösterme yani trainshow yapsanız ve programa ekleseniz tek tıkla trainshowa ulaşsak bildiğiniz gibi ilkercindik ' in yaptığı son versionlara uymadığı için çalışmıyor bu isteği dikkate alabilirseniz gerçekten harika bir program olur. Şimdiden başarılar 😘
1 dk once Yazmıs oldugum Yeni Kod ile Artık Loader Silkroad'ın her versiona uyumlu olarak Çalışacak :)
Omg , Nobel ödülünü hakettin artık 😁
Tesekkurler Aslında Basitmis ama insanın Aklına Herzaman gelmiyor ve Gözümüzden Kçabiliyor Bazen ama Artık Yakaladım 😊
Onun Kodlarını Yazmayı başaramadım nedense hatalı oluşuyor
Baska yerlerdede Aradım ama suanlık yok Senin icin özel olarak tekrar Bir arama yapacagım 😊
sweetCHIEF
⭐ 17y
Çok iyi bir konuya parmak bastın hocam , ne zamandır düşünüyordum bende böyle birşey yaparsak çok güzel olur
Gerçekten v2 ye eklenebilirse bu tadınmaz yenmez programınız 😘
acaba, bu loaderde rumata gibi mastery skilli otomatik uplama özelliği varmı yada eklenebilirmi?
Uuuu yeni patch 'le ilk bomba sizden patlıyor ve Legend - V kutlamalarına başlıyoruz sanırım nese: nese:
EXL | SRO | İŞKOLİK
Nina Ricci
⭐ 17y
sürpriz özellik geliyor az kaldı ❤️

Tadından yenmez bir şey olacağa benziyor..

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap