Bu bir Kamuoyu yoklamasıdır. Şimdilik bilgi vermeyeceğim sadece fikirlerinize ihtiyacım var parayla alacağınız rp yi aynı parayı ödeyerek 2 veya 2.5 katına çıkartma şansınız olsa ne yapardınız ? NOT : banlanma riski vs hiçbirşey yok tamamen legal rp alacaksınız. Hilesiz.
Leaque of legends oyuncuları içeri.
· 25 Yanıt · 4.3K görüntüleme 0 okuyor
25 Yanıt
Slim Shady
⭐ 14y
gm alımı varmı xd
Çok da iyi olurdu çok da güzel olurdu taam mı.
Special thx to FlexiTüm skinleri açacak kadar rp çekerdim 🤝
Teşekkür edip, az biraz stok yapardım 😊
Ticaretini yaparım.
Bütün skinleri açardım heralde
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
[F New]Solo Gitarist
şimdi rp aldığım gibi alırdım yani nasıl bir soru ki bu xd

umut.avi
montla mı alcaz rpyi
montla mı alcaz rpyi
inş cnm yha x)
Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
inş cnm yha x)

Fakir fukaraya dağıtırım, camii yaptırırım, afrikada ki açlığa son veririm, hükümeti değiştiririm..

Şimdilik proje yapım aşamasında 1 ay sonunda Türk oyuncular için faliyete geçireceğimiz bir proje var % 75 ini tamamladık şu an bilgi veremiyorum sadece oyuncuların rp yi katlama fikrine yaklaşımını öğrenmek istedik ilk olarak 100 ila 200 oyuncuya beta olarak sunacağımız bir çalışma olacak sonra tüm Türk oyuncular için açık hale gelecek bizi takip edin
[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
who are u?
[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile
[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile

Öyle bişey olduğu gibi burdaki insanlarla sizi şikayet ederdim.
League of Legends'ın SRO'ya dönmesini istemediğim için şikayet ederdim.
Şikayet yolu açık beyler. Öyle 2 kişinin bir araya gelerek yaptığı bir olay olmayacak vergisi izini herşeyi ödenen bir sistem yapılıyor.Rp lerde league of legend ülke temsilciliğinden alınacak. İllegal bir durum yok anlayacağınız. Şu varki bilgi veremediğimiz için bu aşamada kafaların karışması normal anlayışla karşılıyoruz. 5 liraya örneğin 100 rp alabilecekken 5 liraya 250 rp ben geldim bana ver olmayacak tabi şimdiden fikirve görüşleriniz için teşekkür ederim. Görüşleriniz bizim için çok kıymetliydi.
Bu tür nabız yoklamalarını çeşitli forumlara yapıyoruz.
Oyun ve keyif dolu günler dilerim.
Bu tür nabız yoklamalarını çeşitli forumlara yapıyoruz.
Oyun ve keyif dolu günler dilerim.
Kaynagini, yolunu bilmez isem normal launcher dan almaya devam ederdim. Cünkü eger böyle bisey mümkün olsaydi satis siteleri zaten bunu yapardi. Suanda satin alinabilecek en ucuz RP launcher dan.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap