Livestream olarak devam ediyor şuanda, izlemenizi tavsiye ederim.
LCS 2013 EU Spring W5D1
· 6 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
Livestream olarak devam ediyor şuanda, izlemenizi tavsiye ederim.
6 Yanıt
Abi burda daha tanınmamış takımlar yer alıyor.
Şöyle SK Gaming , Azubu Frost , hwa ...vs takımlarının yer aldığı bir turnuva olsa . ahh. ^^
Şöyle SK Gaming , Azubu Frost , hwa ...vs takımlarının yer aldığı bir turnuva olsa . ahh. ^^
Bu mesaj Nervous rumuzlu uyeden alinti yapildi
Tanınmamış takımlar?
EG vs DB > Evil Geniuses(Eski Clg.Eu) vs DragonBorns
SK vs aAa Sk Gaming vs aAa(Lolün en eski takımlarından birisi)
Fnatic vs EG Fnatic(Yine lolün en eski ve en yeni takımlarından, meta yaratan takımlardan) vs Eg
SK vs DB
Tanınmış takım yokmuş peh...
edit:Hwa?
Tanınmamış takımlar?
Fnatic vs EG Fnatic(Yine lolün en eski ve en yeni takımlarından, meta yaratan takımlardan) vs Eg
SK vs DB
edit:Hwa?
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ben lige bakmamıştım sadece birkaç maçına baktım fakat tanıdığım takımlar değildi. Ben tanımadığıma göre de tanımamıştır demek bence. 😆
Bu mesaj Nervous rumuzlu uyeden alinti yapildiAbi burda daha tanınmamış takımlar yer alıyor.
Tanınmamış takımlar?
SK vs DB
Ben lige bakmamıştım sadece birkaç maçına baktım fakat tanıdığım takımlar değildi. Ben tanımadığıma göre de tanımamıştır demek bence. 😆
HWA
HWA
HWA
HWA
HWA
HWA
HWA
HWA
HWA
HWA
HWA
HWA
HWA
HWA
HWA
HWA
HWA
HWA
HWA
HWA
HWA
HWA
HWA
Bu mesaj Nervous rumuzlu uyeden alinti yapildi
pray:
pray:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
ExpireSro / 110 Cap Eu-Ch 09:01:2013 Açılış, EMEK Serwer! CELEUS DA +12 EU LEGEND SİLAH, +7 EU LEGEND SİLAH VE +7 EU LEGEND SHİELD 10 Degree Eu Sun weapon+15 , Eu Sun shield, S devil, Flag, 10 Degree Sun Eu ACC set Sell +11 Fıght Wepon Eu <<< Sell +9 Fıght wepon Eu <<< vSRO İTEM DEGİŞİM SCROLLU CH%EU EU%CH