Icerige atla
Extraloob

+ lar diyarı Pacific (+8 spear)

· 57 Yanıt · 3.7K görüntüleme · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
farkettinizmi bilmiyorum ama o silahın kırmızı durabilitysi war Razz
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
o 19-21k çakan adamı ben yakalayayım bu gece Twisted Evil Mr. Green
R
RyuKenJin ⭐ 19y

farkettinizmi bilmiyorum ama o silahın kırmızı durabilitysi war Razz

bizde dıoruskı astral alsaydı hıç sılahı yakmadan +9 bıle yapabılırdı Wink
H

,
okan abi sen gel ben öteki adamın yerinbi biliyom 7/24 pwp de Very Happy sen çakarsın dondururum ben Very Happy

we işte o acayip ismi olan +9 lu adamın ss sini yakaladım sabah çekdim koyim şura Very Happy

işte;
-Resim Silinmiş.
P
Pennywise OP ⭐ 19y

,
okan abi sen gel ben öteki adamın yerinbi biliyom 7/24 pwp de Very Happy sen çakarsın dondururum ben Very Happy

we işte o acayip ismi olan +9 lu adamın ss sini yakaladım sabah çekdim koyim şura Very Happy

işte;
-Resim Silinmiş.

aaa benim dediğim adam bu deil Very Happy acaip isimli dediğim +9 spear lı Very Happy demekki serverda 3 tane +9 varmış
demekki Very Happy
P
ParduS_ ⭐ 19y

okan abi sen gel ben öteki adamın yerinbi biliyom 7/24 pwp de sen çakarsın dondururum ben

Istersen bende yakarım zombıe fln yaparım ama tınlamaz xD
gıbıme gelıo...
3 umuzu yana alır ıpe dızer... Mr. Green
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
lac_hong nicke bak gene asyalı yahu bunlarda nedir bu oyun aşkı ve azmi anlamış değilim bizimkiler bi +5 lik charı RA yaptım 1000 ytl ye satıyorum diyor bu char ellerinde olsa acep kaça satarlar özellikle sözüm bazı sitelerde ki tospalara Twisted Evil Mr. Green Laughing
P
Pennywise OP ⭐ 19y
pacific te +9 da kesmez artık millet sosun seti dizdi,hele ally hayvanı tam bir sro oyuncusu ya,sosun armor set,sosun S/S,kim yıkabilirki onu
R
RyuKenJin ⭐ 19y
arkdaşlar soyledıgınz bu adma hangı server yaf
P
Pennywise OP ⭐ 19y

başlıkta yazıyor bak Wink
R
RyuKenJin ⭐ 19y

başlıkta yazıyor bak Wink

daha yenı farkettım Very Happy
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

pacific te +9 da kesmez artık millet sosun seti dizdi,hele ally hayvanı tam bir sro oyuncusu ya,sosun armor set,sosun S/S,kim yıkabilirki onu

wayy Ally adam gibi adam o işte beee cidden Cool
K
kocakafali ⭐ 19y
+9 glavei ve spaerda cok tiki duruyor ama bızım posedıonda bır turk arkdasımız +9 sword yaptı
birde
athenste sonıc_ger adıdna sahıs 72 +9 spaerı 600me satıyodu en son sattımı bilmem
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

+9 glavei ve spaerda cok tiki duruyor ama bızım posedıonda bır turk arkdasımız +9 sword yaptı
birde
athenste sonıc_ger adıdna sahıs 72 +9 spaerı 600me satıyodu en son sattımı bilmem

o Türk'ün alnından öperim işte, ayrıca +9 spear 600m çok ucuz hırsızdır o bence hemen alın toplanıp kahvekeyfi
M
+9 SPEAR'I KOYUCAM SİZE...
BAKALIM ARKADAŞ CHARINA GİRİCEK Mİ +9 WAR DİE GİRMİYO Very Happy
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
bu sefer acemiliğme geldi bir daha silaha + basarsam namert olim en az 20 tane astral 15 saten ımmortal bastım +7 yapamadım birdaha yeni serverda char açarsam basarım parayı kardeşim dertsiz tasasız alırım +7yada +9
E
erikboy ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.
Shot at 2007-08-07
E
erikboy ⭐ 19y
2 sun 2 +9

lol Very Happy
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
awwwww Razz Twisted Evil

Yanıt yazmak için giriş yapın.