-Resim Silinmiş.
siz olsaydınız +9 denermiydiniz?
ben denemezdim Mr. Green
+ lar diyarı Pacific (+8 spear)
· 57 Yanıt · 3.7K görüntüleme 0 okuyor
57 Yanıt
fiyat gözükmüyor buarada fiyatını söyliyim 650mcik Very Happy
O
osman459445
⭐ 19y
hee o adam kesın parayı kırdı:D
O
osman459445
⭐ 19y
kardes nasıl + basılıo yaa ya da nasıl o beyaz we mavı yazılıları sarı yazı yapıla bılıo
kardes nasıl + basılıo yaa ya da nasıl o beyaz we mavı yazılıları sarı yazı yapıla bılıo
güzel soru Mr. Green
maviler stone basılarak oluyor
+ larda elixir basılarak
valla ne dıyım bu sılaha 9 yakısır...
astral mastral ne gerekırse alınıp basılması lazım...:) Mr. Green
peki direk satıp rahat bi 500m kazanmak varken,riske atıp silahı yakarak hiç para kazanamama olasılığınıda kabullenip yinede +9 basarmıydın?
ben basmam turuncu da güzel renk extrabeer
asla + basmam basılmışını alırım Cool
onu bir güzel 700m ye okuturdum hemen akabinde +9 satın alırdım bir tane hırlı-hırsızdan Twisted Evil
onu bir güzel 700m ye okuturdum hemen akabinde +9 satın alırdım bir tane hırlı-hırsızdan Twisted Evil
peki direk satıp rahat bi 500m kazanmak varken,riske atıp silahı yakarak hiç para kazanamama olasılığınıda kabullenip yinede +9 basarmıydın?
bu solah 500m den kesınlıkle fazla eder...
ayrıca bu sılahı bu hale getıren adam da onu tekrardan +9 a cıkaracak cesaret te olması lazım...
dedıgım gıbı dırek basılsın dıe bı lafım yok ısı en garantılı yontemıyle +9 a cekıp fıyatı katlamak daha guzel zannımca xD...
benım elıme gecseydı ugrasırdım acıkcası... Mr. Green
R
Rahatsizim
⭐ 19y
valla +9 kesinlikle basamam. basmam değil basamam diyorum farkındaysanız. Mr. Green daha +5'i basarken dolu wep gidiyor +9'u düşünsenize astral, immortal paraları falan ohohoh. ona vereceğim parayla 1 senelik premium alırdım herhalde. Mr. Green en iyisi satın almakta 650m çok ama ya.. aslında çok değil de o kadar parayı sun çıkmadan bulmamız zor. gold satın alalım diyeceğim de bu sefer ne farkı kalacak. Mr. Green
ben olsam direk satar 300m ye bi +7 alır ardındanda 300m ye bi sosun chest yada legs alırdım,yada +5 le devam edip sosun 2 parça daha alırdım
ben olsam direk satar 300m ye bi +7 alır ardındanda 300m ye bi sosun chest yada legs alırdım,yada +5 le devam edip sosun 2 parça daha alırdım
+7 de uyar uygun fiyata +9 da giderdi be hacım genelde 990m +9 lar lakin 700m ye bi hırsızdan bulurduk düşünsene elinde aqua parlıyor of offf tek olursun zati serverdan Cool
+7 de uyar uygun fiyata +9 da giderdi be hacım genelde 990m +9 lar lakin 700m ye bi hırsızdan bulurduk düşünsene elinde aqua parlıyor of offf tek olursun zati serverdan Cool
pacific te 2 tane +9 var,biri angeloti sosun +9 spear(lv72) diğeride acaip isimli bi elemanda 72 spear gene +9 sox değil ama
adam bosuna sılahı yakmıs + basıcam dıe 3 tane astral alsa ne olurdu kı bı kac gun beklete beklete basardı
N
NephilimAngel
⭐ 19y
ben hayata deneme +8 bana yeterde artar bile
walla bende +7 hastasıyım... +9 tabıkı daha ıyı vurur ama +7 bırz daha sekıl duruo Very Happy demı extra Laughing
pacific te 2 tane +9 var,biri angeloti sosun +9 spear(lv72) diğeride acaip isimli bi elemanda 72 spear gene +9 sox değil ama
angelotti hıyarı nı tanıyorum... Mr. Green
taklada cok ks ını yedım ınt cı olmama ragmen xD...
benım 9k kapattıgım yaratıga adam 19-21k cakıyor... Shocked
Valla üstünde 1 immortal var zaten.
1 immortal - 2 astral alıp +9 a denerdim Cool
Valla üstünde 1 immortal var zaten.
aynen en fazla 4 astral le bıle yapabılırdı
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap