50 TL bütçem var.Önerebileceğiniz 15.6 '' laptop soğutucusu var mı ?
Birde arkadaşlar bilgisiyarım çok ısınıyor ve bazen oyun oynarken kapanıyor.
Bilgisayarı alalı 1 yıl oldu daha 1 yıllık garantisi daha var.Sizce içini açtırıp hem temizletip hemde termal macunu yeniletmelimiyim ?
Laptop Soğutucusu Önerisi
· 15 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Violent Arise
⭐ 19y
Thermaltake bak. Elimi bile koyamayacak kadar soğuk bilgisayarım yazın bile ısınmıyodu 50 TL ye almıştım bende ^^
"Elimi bile koyamayacağım kadar soğuk bilgisayarım"
Ne bu hacım deepfreeze mi yoksa bildiğimiz fan mı?
[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile

Laptop ile de alakasi vardir tabi ama FM13+SROda 3 char falan acik oldugunda pc fanlari genelde calismiyor.
http://www.electroworld.com.tr/p/addiso ... -sogutucu/
[F New]Solo Gitarist
I
IronyOfFate
⭐ 17y
Bende şu ürünü almayı düşünüyorum.İyi yorumlar olduğu kadar fanın devrinin düşük olduğunu söyleyenlerde oldu vs.Oda pek önemli değilmiş iyi soğutuyor diyorlar.Ayrıca dediğin gibi sendeki olay aynısı bende de var bende bi iyi bir termal macun alıp garantisi varken adamlara temizliğinide yaptırtayım diyorum.
http://www.sanalmarketim.com/urun/c221f ... u-CL-N0015
http://www.sanalmarketim.com/urun/c221f ... u-CL-N0015
Ben bu işe teknik açıdan bakarak şunu düşünüyorum usb çıkışı 5v 100mA ne kadar devir alınabilir? 500mw lik fan ne kadar etkili olabilir? Adaptörden beslenmeyen hiçbi fanın deli gibi hava üfleyeceğine inanmıyorum.
Temet Nosce
⭐ 17y
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
+1. Usb ile desteklenen fanların büyük performans göstereceğine inanmıyorum bro.
Ben bu işe teknik açıdan bakarak şunu düşünüyorum usb çıkışı 5v 100mA ne kadar devir alınabilir? 500mw lik fan ne kadar etkili olabilir? Adaptörden beslenmeyen hiçbi fanın deli gibi hava üfleyeceğine inanmıyorum.
+1. Usb ile desteklenen fanların büyük performans göstereceğine inanmıyorum bro.
@clohard ve collapse
ben de yaşıyordum aynı sorunu 2 sene önce bu masaüstü bilgisayarı almadan ve soğuk hava zaten vermiyor, sadece hava veriyor ve fan dediğin şey nasıl bir elektrik ihtiyacı duysun ki, gayet yetiyor. Vantilatör olur diğer türlü zaten. Hem benim laptop dell'di çok ısınmasa bile korumak için hemen kapatıyordu kendini. Elinizi koyduğunuzda üflemiyor iyi soğutmuyor vs. diyebilirsiniz ama laptopun kapanmasını önlüyordu ki amaç o.
ben de yaşıyordum aynı sorunu 2 sene önce bu masaüstü bilgisayarı almadan ve soğuk hava zaten vermiyor, sadece hava veriyor ve fan dediğin şey nasıl bir elektrik ihtiyacı duysun ki, gayet yetiyor. Vantilatör olur diğer türlü zaten. Hem benim laptop dell'di çok ısınmasa bile korumak için hemen kapatıyordu kendini. Elinizi koyduğunuzda üflemiyor iyi soğutmuyor vs. diyebilirsiniz ama laptopun kapanmasını önlüyordu ki amaç o.

Adam Alien teknolojisi kullanıyor heralde 😜
Adam Alien teknolojisi kullanıyor heralde 😜
Param olsa zalman nc 2000 alırdım bence sende biraz daha üstüne ekle ve kaliteli bir şeye sahip ol..

Hacım fan dediğin güç harcamaz olur mu 13 cm hava kanatları koyuyorlar o kanatları boşta bile çevirmek usbden çekilecek akım için çok yüksek.
Laptoplar yere yakın aletler aradaki boşluğu arttırmak bile rahatlatabiliyor soğutucularda bu işe yarıyor aslında 😄
Laptoplar yere yakın aletler aradaki boşluğu arttırmak bile rahatlatabiliyor soğutucularda bu işe yarıyor aslında 😄
Violent Arise
⭐ 19y
makara: makara: makara:
Orda sıcak diycektim yanlışlık olmuş 😄
makara: makara: makara:
Orda sıcak diycektim yanlışlık olmuş 😄
Benimkinde de kapanma sorunu vardı. Servise göndertip termal macun ve fanını vs. değiştirttim. Hazır garantisi bitmemişken gönder halletsinler.
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Garantisi varken ücret alırlar mı ?
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Benimkinde de kapanma sorunu vardı. Servise göndertip termal macun ve fanını vs. değiştirttim. Hazır garantisi bitmemişken gönder halletsinler.
Garantisi varken ücret alırlar mı ?
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Büyük ihtimalle almazlar, çünkü seninle alakası yok sorunun. Bilgisayarı kullandığın için bu hale geliyor, normal yani.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap