Icerige atla
Extraloob

Laptop Önerisi

· 12 Yanıt · 2.2K görüntüleme
12 Yanıt
C
Continuum ⭐ 18y
razerlara bak manyak laptop yapiyor herifler tam oyunluk
B
batuhan 3X ⭐ 15y
üniye gidince laptop olayını da anlamadım gıttı 😄
Z
Zippy ⭐ 15y
fark yok gibi aralarında ama ben MSI'ı öneririm.
T
Tubifex ⭐ 17y
üniye gidince laptop olayını da anlamadım gıttı :D

not tutmak için gayet ideal 😄

oyun oynamak için notebook pek iyi bi düşünce değil. 3 bin tl ye harika bir masaüstü sistemi kurabilirsin. artacak olan paraylada üniversitede kullanmak için ufak bi netbook alırsın işini görür 👍 illaki oyun için notebook bakıyorsanda monster marka notbookları tavsiye ederim. hiç kullanmadım ancak kullanıcı yorumları gayet iyi olduğunu söylüyor
Z
Zippy ⭐ 15y
Monster'ın sitesini kontrol ettim eğer erken sipariş edilirse çokdaha indirimli oluyor(750 tl'ye kadar).Çok daha ucuza geliyor.Fiyat-performans'ta doruk yapıyo.
Ama belirteyim monster gibi özelleştirilebilen laptoplar biraz ağır olabiliyor.Linkteki MSI 2.4 kg. Normal bi monster 3.6(özelleştirilirse daha ağır olabilir).
R
RoyalFlash OP ⭐ 17y

oyun oynamak için notebook pek iyi bi düşünce değil. 3 bin tl ye harika bir masaüstü sistemi kurabilirsin. artacak olan paraylada üniversitede kullanmak için ufak bi netbook alırsın işini görür 👍 illaki oyun için notebook bakıyorsanda monster marka notbookları tavsiye ederim. hiç kullanmadım ancak kullanıcı yorumları gayet iyi olduğunu söylüyor

yurtta kalacağım için malesef laptop şart 😄
B
batuhan 3X ⭐ 15y

yurtta kalacağım için malesef laptop şart :D

oda dogru tabı onu düşünemedim sorry 😄 hayırlısıysa neresi ??
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Ben ASUS'u alırdım ama karar senin
R
RoyalFlash OP ⭐ 17y

yurtta kalacağım için malesef laptop şart :D

oda dogru tabı onu düşünemedim sorry 😄 hayırlısıysa neresi ??

İzmir ekonomi,bahçeşehir,yeditepe 3ünden birine gidicem bursluları tutuyor fakat istanbulu sevmiyorum 😊
T
Tubifex ⭐ 17y
Monster'ın sitesini kontrol ettim eğer erken sipariş edilirse çokdaha indirimli oluyor(750 tl'ye kadar).Çok daha ucuza geliyor.Fiyat-performans'ta doruk yapıyo.
Ama belirteyim monster gibi özelleştirilebilen laptoplar biraz ağır olabiliyor.Linkteki MSI 2.4 kg. Normal bi monster 3.6(özelleştirilirse daha ağır olabilir).

bak bu ağırlık konusunu bilmiyordum. taşıması problem olabilir 😄
bluesman
bluesman ⭐ 17y
Asus ve Dell

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: