Arkadaşlar malum üniversiteye gidicez laptop lazım.Fakat kararsız kaldım.Laptobu oyun oynamak için kullanıcam.Gözüme şu 2si çarptı
http://www.hepsiburada.com/liste/msi-ge ... egoryId=98
http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook ... I_ID=60975
Sizce hangisini alayım ve neden ?
Ayrıca başka laptop önerilerinizi bekliyorum max 3bin TL
Laptop Önerisi
· 12 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
razerlara bak manyak laptop yapiyor herifler tam oyunluk
B
batuhan 3X
⭐ 15y
üniye gidince laptop olayını da anlamadım gıttı 😄
fark yok gibi aralarında ama ben MSI'ı öneririm.
üniye gidince laptop olayını da anlamadım gıttı :D
not tutmak için gayet ideal 😄
oyun oynamak için notebook pek iyi bi düşünce değil. 3 bin tl ye harika bir masaüstü sistemi kurabilirsin. artacak olan paraylada üniversitede kullanmak için ufak bi netbook alırsın işini görür 👍 illaki oyun için notebook bakıyorsanda monster marka notbookları tavsiye ederim. hiç kullanmadım ancak kullanıcı yorumları gayet iyi olduğunu söylüyor
Monster'ın sitesini kontrol ettim eğer erken sipariş edilirse çokdaha indirimli oluyor(750 tl'ye kadar).Çok daha ucuza geliyor.Fiyat-performans'ta doruk yapıyo.
Ama belirteyim monster gibi özelleştirilebilen laptoplar biraz ağır olabiliyor.Linkteki MSI 2.4 kg. Normal bi monster 3.6(özelleştirilirse daha ağır olabilir).
Ama belirteyim monster gibi özelleştirilebilen laptoplar biraz ağır olabiliyor.Linkteki MSI 2.4 kg. Normal bi monster 3.6(özelleştirilirse daha ağır olabilir).
oyun oynamak için notebook pek iyi bi düşünce değil. 3 bin tl ye harika bir masaüstü sistemi kurabilirsin. artacak olan paraylada üniversitede kullanmak için ufak bi netbook alırsın işini görür 👍 illaki oyun için notebook bakıyorsanda monster marka notbookları tavsiye ederim. hiç kullanmadım ancak kullanıcı yorumları gayet iyi olduğunu söylüyor
yurtta kalacağım için malesef laptop şart 😄
B
batuhan 3X
⭐ 15y
yurtta kalacağım için malesef laptop şart :D
oda dogru tabı onu düşünemedim sorry 😄 hayırlısıysa neresi ??
Ben ASUS'u alırdım ama karar senin
yurtta kalacağım için malesef laptop şart :D
oda dogru tabı onu düşünemedim sorry 😄 hayırlısıysa neresi ??
İzmir ekonomi,bahçeşehir,yeditepe 3ünden birine gidicem bursluları tutuyor fakat istanbulu sevmiyorum 😊
Monster'ın sitesini kontrol ettim eğer erken sipariş edilirse çokdaha indirimli oluyor(750 tl'ye kadar).Çok daha ucuza geliyor.Fiyat-performans'ta doruk yapıyo.
bak bu ağırlık konusunu bilmiyordum. taşıması problem olabilir 😄
Asus ve Dell

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap