Icerige atla
Extraloob

LapTop Önerisi Lazım.

· 8 Yanıt · 1.0K görüntüleme
R
Remi OP ⭐ 19y
1000 Ytl Civarında Oyun Değilde Genelde Performansın Önemli Olduğu AutoCad gibi Çizim Ve Mimarı Programlarda Sıkıntı Yaşatmayacak Bi Laptop Almayı Düşünüyorum Önerilerinizi Alabilir Miyim Laptoptan Anlamamda Pek 🙄
8 Yanıt
C
CaPkiNN ⭐ 19y
marka olarak -asus -casper -toshıba- veya- dell - al bence bende asus var iyi ama casper nırvaaları çıktı onlar daha iyi bence (benım görüşlerim) ?!!!!!!!
R
Remi OP ⭐ 19y
Kısa Bi Araştırmayla Casper Nirvana Kararkılar Gibiyim 17" Olması Büyük Artı Sağlıyor Sonuçta O Pcde Sadece Çizim İçin Kullanılcak Büyük Ekran Tercih Sebebi Oldu 😁
I
Laptoplar'Da yaptığın çizimin farkına varamazsın. Eğer 3dsmax,autocad,ps ile uğraşacaksan hiç alma derim.
1000 YTL 'lik laptoplarda adam akıllı birşey yapamazsın.
Her zman en iyisi masaüstü PC'lerdir!!!
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ne kadar ekmek o kadar köfte bu yüzden fazla kasma laptop yöneticiler için bir üründür tasarım ve ince detaylar için değil haaa illaki bir laptop al derim ram'i 2gb olsun gerisi sorun değil.
R
Remi OP ⭐ 19y
Bugün Oldım Çizim İçin Bencede Masaüstleri ama Babam Laptop İstedi İşi İçin Şehir Dışına Çıkıp Geliyo.Yanında Çizimlere Devam Edebilmek İçin.Çift Çekirdek 1,86 Ghz 2gb Ram Casper Nırvana Aldım.Ama Ben Masaüstünde Devam Ediyorum AutoCade Babamda Laptopta(Amatörce Takılıyorum Ben Bayağı Çözdüm Ama:D)
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hayırlı uğurlu olsun yeni üründen bir link ve masanın üzerinde bir fotosunu görseydik daha tatlı olurdu.
R
Remi OP ⭐ 19y
Salı Günü Gelicek Hemen Atarım Linki Foto Salı Günü
Link:http://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=1756

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: