Icerige atla
Extraloob

Laptop Önerisi-Bütçe 2bin-3bin

· 7 Yanıt · 5.9K görüntüleme
Q
QuickMeck OP ⭐ 18y
Yeni bir laptop almayı düşünüyorum.2bin ila 3bin arasında bütcem var.
*Kullanım amacım
-Gemide çalıştığım süre boyunca zamanımı geçirebileceğim zevk alıp oynayabileceğim fps oyunlar.
-Ve eve döndüğüm zaman sro'yu bıraktığım yerden devam ettirmek.Fakat bunu yaparken 5 6 char açıp bilgisayarımın kasmasını istemiyorum.

Aslında tek derdim 8 9 chara kadar açabileyim.Gerisi bi şekilde halledilir zaten.
Önerilerini bekliyorum.Bu arada sabırsızım yarın almayı düşünüyorum hiç fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim.
7 Yanıt
Temet Nosce
http://www.monsternotebook.com.tr/

Dn : Msi pahalıdır, zaten msi ile monster notebookları aynı fabrikada üretilir. Monsterda 2500TL ye 860m ekran kartlı laptop bulursun ancak 860m li Msi en aşşağı 3k. Msi çok fazla marka değeri koyduğu için pahalı geliyor. Biraz bekle 960m serisi kartlar çıkacak yaza doğru, yeni seri ekran kartı her zaman daha iyidir. O zaman kararını verirsin
R
RoqA ⭐ 17y
Geçenlerde ufak çaplı bi araştırma yapmıştım ben de laptop bakıyordum 2,5kya monsterın kendi sitesinde güzel bi laptop vardı şimdi modeli hatırlayamadım f/p olarak en uygunu o gibiydi bi bak derim
E
Bu mesaj cukulata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Geçenlerde ufak çaplı bi araştırma yapmıştım ben de laptop bakıyordum 2,5kya monsterın kendi sitesinde güzel bi laptop vardı şimdi modeli hatırlayamadım f/p olarak en uygunu o gibiydi bi bak derim

Abra a5 olabilir mi?

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
R
RoqA ⭐ 17y
Bu mesaj EnderGelisenOsasunaAtagi rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj cukulata rumuzlu uyeden alinti yapildi

Abra a5 olabilir mi?

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

aynen o seriydi sanırım
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Monster Abra A5

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: