Icerige atla
Extraloob

Laptop önerileriniz

· 16 Yanıt · 2.7K görüntüleme
NoMoreLove
NoMoreLove OP ⭐ 18y
Bildiğiniz gibi tatildeyim, laptopla gelmiştim. Herşey yolundaydı taa ki şarj aleti bozulana kadar. 😁 Hazır değiştirecektim, iyi oldu, önerilerinizi bekliyorum. =]

Ps:1.700 lira civarı, max. 1.800 lira bütçem var, ama çok fark olursa 2'ye kadar çıkabilirim. ^^
16 Yanıt
P
Prisoners ⭐ 18y
Fazla bilgim yok ama arkadaşlarımdan duyduklarıma değineyim TOSHİBA falan sanırım .

Ps: Hayırlı olsun
NoMoreLove
NoMoreLove OP ⭐ 18y
Teşekkürler. =p

Link vb. de verebilirseniz, veya bilgileri buraya yazarsanız sevinirim, telefondan giriyorum da. =\
NoMoreLove
NoMoreLove OP ⭐ 18y
up
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
kısa ve öz, HP alacaksın içerisinde bulunan olmazsa olmazları yazıyorum 1 tanesi eksik olursa almayacaksın.

1) 4gb ram
2) HDMI
3) ati ekran kartı paylaşımsız
4) amd işlemci
5) win7

bu 5 maddeyi bulduğun ilk HP'ye zıpla kuzum haa parası fazlaydı öyleydi böyleydi deme sakın bas al laptop alacaksan 3-4 yıl taş gibi götürmeli seni netbook almıyorsun ki 600-800e ^^
NoMoreLove
NoMoreLove OP ⭐ 18y
@extraloob

Bilmiyorum bro, bundan önceki asustu, gayette memnundum. Daha çok özelliklere önem veriyorum zaten ekran kartı ya ati olur ya nvidia, aşşağısı kurtarmaz. =]

@pri

Hemen bakıyorum, teşekkürler. ^^
NoMoreLove
NoMoreLove OP ⭐ 18y
Netbook değil, notebook arıyorum pri. =]
P
Prisoners ⭐ 18y
@extraloob

Bilmiyorum bro, bundan önceki asustu, gayette memnundum. Daha çok özelliklere önem veriyorum zaten ekran kartı ya ati olur ya nvidia, aşşağısı kurtarmaz. =]

@pri

Hemen bakıyorum, teşekkürler. ^^

Rica ederim herzaman usta.
NoMoreLove
NoMoreLove OP ⭐ 18y
upppp
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
kısa ve öz, HP alacaksın içerisinde bulunan olmazsa olmazları yazıyorum 1 tanesi eksik olursa almayacaksın.

1) 4gb ram
2) HDMI
4) amd işlemci
5) win7

bu 5 maddeyi bulduğun ilk HP'ye zıpla kuzum haa parası fazlaydı öyleydi böyleydi deme sakın bas al laptop alacaksan 3-4 yıl taş gibi götürmeli seni netbook almıyorsun ki 600-800e ^^

up summer3:
NoMoreLove
NoMoreLove OP ⭐ 18y

1) 4gb ram
2) HDMI
4) amd işlemci
5) win7

up summer3:

4 yetmez gibi, şuan bozulan 4 zaten ve 2 yıllık. ^^
NoMoreLove
NoMoreLove OP ⭐ 18y
Hp pavillion dv6 i5 güzel gibi, i6 ve i7 de varmış sanırım, bilgisi olan var mı?

Up =]
NoMoreLove
NoMoreLove OP ⭐ 18y
upp ^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
i6 i7 intel işlemciler ve gayet performanslılar tavsiye ederim.
S
Scorpion31 ⭐ 15y
Alacaksan Toshiba al

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: