Beyler laptop alıcam bi tane buldum fakat özellikleri hakkında pek bilgili değilim. Örneğin sizce kaç çar açabilir aşağıdaki laptop.
Markası : Acer Aspire 5536g
Optik sürücü DVD Super Multi
Ses adaptörü Evet
Ağırlık 2.8 kg
İşlemci
İşlemci çeşidi AMD Athlon X2
İşlemci hızı 2.1 GHz
L2 cache 1 MB
Hafıza
Bellek boyutu 4 GB
Bellek çeşidi DDR2
Ekran
Ekran boyutu 15.6"
Ekran çözünürlüğü 1366 x 768
Ekran kartı çeşidi Adanmış
HDD
Hard disk çeşidi HDD
Hard disk boyutu 320 GB
Hard disk dönüş hızı 5400 rpm
Veri transferi
Infraport Hayır
Bluetooth Hayır
Wifi /Kablosuz internet Evet
Modem Evet
Bağlantılar
USB port sayısı 4
Firewire Hayır
Monitör çıkışı VGA (D-SUB) + HDMI
DVI port Hayır
HDMI çıkışı Evet
S-Video Hayır
Kulaklık çıkışı Evet
Mikrofon girişi Evet
Express kart Hayır
Serial port Hayır
Desteklenen Bellek Kartları
SD Evet
MMC Evet
Memory Stick Evet
Memory Stick Pro Evet
xD Evet
Web kamera
Web kamera çözünürlüğü 0.3
Batarya
Batarya hücre sayısı 6
Laptop alıcam öneri ?
· 11 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
6tane açabilir diye düşünüyorum ama laptopların ekran kartı mobil olduğu için pek fikrim yok.
T
TheCunninG
⭐ 19y
3 yada 4 daha fazla açamaz
Toshiba Satellite al.
3ten sonra kasar
3 tane açamaz.
Ekran kartı çeşidi Adanmış açıklamaya bakar mısınız onboard adanmış mı oldu şimdi alma kuzum bunu sor tak çıkar bir ekran kartı olan laptop istiyorum de ona göre versinler güzel bir model ayrıca hp ve toshiba uygundur.
Ekran kartı çeşidi Adanmış açıklamaya bakar mısınız onboard adanmış mı oldu şimdi alma kuzum bunu sor tak çıkar bir ekran kartı olan laptop istiyorum de ona göre versinler güzel bir model ayrıca hp ve toshiba uygundur.
Amd Performansta çok iyidir fakat bilgisayarınız laptop olacağı için ve Silkroad oynuyorsanız 7/24 kapanmayacapı için Çok ısınacaktır. Amd intele göre performansta çok iyidir fakat çok kötü ısınır. Dikkate almanızı tavsiye ederim 😊
aynı laptop bende var 1 yıldan sonra çok ısınma problemi yapıyor isro oynarken oyunda aynı anda 3 char login ekranında 7 client açtım dahasını denemedim gta 4 ü kaldırıyor en görsel oyunlardan örnek verirsek ama bir sorunu var; kışın doğalgaza gerek duymuyorsun :lo:
Tamam verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Yine bir sorum olucak. Kablonet kullanıcısıyım ve modem kablolu. Bunu kablosuz yapmam gerek yeni pc geliceğinden dolayı. Ne yapmam lazım ne almalıyım yardım ederseniz sevinirim.
Hp olmasında ne olursa olsun
Laptop düşünüyorsan tabiki ilk olarak Acer marka tavsiye ederim kullanımoyorum ve bu zamana kadar hiç bir sorun yaşamadım...Sen silkroad için arıyorsun aşağıda söylediğim modelin ekran kartı ve işlemcisi güzel yani en az 3 tane char açarsın fazlasını bilemem...
İyi forumlar...
ACER AS5739G-6959 4 GB NOTEBOOK
İyi forumlar...
ACER AS5739G-6959 4 GB NOTEBOOK
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap