Icerige atla
Extraloob

LAPTOP ALICAM ÇOK ACİL YORUMLARA İHTİYACIM VAR

· 12 Yanıt · 2.2K görüntüleme
S
Scorpion31 OP ⭐ 15y
bizim tanıdık çinden Sony vaio getirecekmiş özellikleri i5 460m 1gb ekran kartı 2gb ram 320gb hafıza.Sizce laptop iyimi?

Bence Toshiba daha iyi dedim.Sizin önerileriniz varsa söyleyin.
12 Yanıt
S
ram düşük kardeşim işlemci iyi ekran kartının markasını yazarsan yardımcı olurum serisiyle beraber onu bi sor hdd zaten salla dolduramazsın o kadarı bile.
S
Scorpion31 OP ⭐ 15y
genel olarak iyimi neyi soruyum
S
iyi değil ram düşük ekran kartı düşük 2 den fazla charda sorun çıkartır
S
Scorpion31 OP ⭐ 15y
daha iyi bir bildiğin varsa söyle ona göre alayım
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
2gb ram mi ? 3olmasın emin misin ? ^^
S
Scorpion31 OP ⭐ 15y
kardeşim niye heryerde karşıma çıkıyon summer2: 😆 .Vallaha bana öyle dedi çinden gelecek dediğim gibi sen iyimi kötümü onu söyle bide tavsiye ettiğin bişey var mı?
S
kardeşim eğer para varsa Asus Al özellik olarak 3 den aşşagı ram zorlar pc yi
ekran kartının serisi önemli 5000 serileri var ati nin onlardan olmasına dikkat et
işlemci i serisi olacaksa i5 den assagı olmasın
S
Scorpion31 OP ⭐ 15y
ekran kartının serisi önemli 5000 serileri var ati nin onlardan olmasına dikkat et

yaw senin bilgin varsa bana söylede ben yazıyım onun gibi şey alıyım bide markada dersen iyi olur
S

yaw senin bilgin varsa bana söylede ben yazıyım onun gibi şey alıyım bide markada dersen iyi olur

Asus K52JC-EX392V 👍
S
Scorpion31 OP ⭐ 15y

Asus K52JC-EX392V 👍

asusa fazla iy idemiyolar ya
S
kimd diuosa onu halt etmiş parça uyumu diye bişey var kardeşim her zaman için parçaların uyumu pc performasının artırır asus bütün malzemeleri kendinden tedarik ediyo...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: