Arkadaşlar herkese selam bütçemiz maksimum 2000 di ben kendi harçlıklarımdan zorlayarak 100 daha koyup bunu aldım baya araştırdım ama daha iyi özelliklerde bulamadım bu fiyata en son bunda karar kıldım sizce nasıl
Asus K555UB-XO096T Intel Core i5 6200U 2.3GHz/2.8GHz 8GB 1TB Fiyatı
Laptop aldım acaba daha iyisi çıkarmıydı
· 11 Replies · 3.6K views 0 reading
11 Replies
Almışsın daha ne diyelim, güzel cihaz.
Almışsın daha ne diyelim, güzel cihaz.
Daha iyisi çıkarsa kargoya verilmeden iptal ederim belki 😄
Bu konuyu almadan önce açman lazımdı sanki, artık hayrını gör güle güle kullan.

Valla aldıktan sonra aklıma geldi kendime göre en iyi bunu buldum ama aklıma buraya danışmak şimdi geldi akıl akıldan üstündür tabi ha ısrarla onu alma bunu al derseniz sabaha kadar atın ondan sonra kargoya girer bende uğraşmam o kadar iade ile
Oyun için aldıysan performanslarına burdan bakabilirsin , 950m olan bir ürün alman daha iyi olacaktı ,bunun içinde 400-500tl daha koyman gerekirdi.
Hayırlı olsun 😊
NVIDIA GeForce GTX 950M
NVIDIA GeForce 940M
Hayırlı olsun 😊
NVIDIA GeForce GTX 950M
NVIDIA GeForce 940M
Yaralı styleHocam hani oyunda var işin içinde ama o kadar bütçe yoktu 😊
Her zaman daha iyisi çıkar (20.000TL ye de laptop var), ama açıkcası yakaladığın fırsat oldukça iyi, pişman olmana gerek yok, uzun vadede işine yarayacak bir laptop almışsın, hiç kafanı yorma keyfini çıkar ^^ Hayırlı olsun 😊
Kampanya filan olsa laptopu getir laptopu götür diye iyi olur 😄
Benim şu salak laptopu 400saysalar 10 numara olur 🤙
Yaralı styleHer zaman daha iyisi çıkar (20.000TL ye de laptop var), ama açıkcası yakaladığın fırsat oldukça iyi, pişman olmana gerek yok, uzun vadede işine yarayacak bir laptop almışsın, hiç kafanı yorma keyfini çıkar ^^ Hayırlı olsun :)
Güzel yorumun için teşekkürler ederim hocam 😄
Unfaithful
⭐ 16y
Kampanya filan olsa laptopu getir laptopu götür diye iyi olur 😄
:D:D
Eger arada bir çocukluk yapmayacaksan,Büyümenin bir anlamı yok.
Log in to write a reply.
Log In