Slm herkese..Salı günkü haftalık bakımdan sonra feci bir lag geldi bana...Hemde boş saatlerde bile...Acaba sizlerdede varmıdır???Bir kaç arkadaşımla konuştum onlarda lagden şikayet ediyordu...
lagg
· 9 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
genel bir lag sorunu var sezon açılışına bağladık Rolling Eyes
inş uzun sürmes
hicbizaman gecmicek lag. enazindan kısa sure icinde. Turk Telekoma nezaman bir rakip cikicak iste o gun duzelicek internet ozamanakadar Dunyanin en Pahali WE en REZALET internetini kullanmaya dewam edicez
hicbizaman gecmicek lag. enazindan kısa sure icinde. Turk Telekoma nezaman bir rakip cikicak iste o gun duzelicek internet ozamanakadar Dunyanin en Pahali WE en REZALET internetini kullanmaya dewam edicez
desene daha çok bekleyecez...
arkadas lag ne zaman cıkcagı belli olmuyo... genelde oyunda ne kadar yuksek lvl olursa o kadar daha cok lag olur diye duydum..
bence onla bi alaskı olms ama şu zamanlarda bende pek lag olmuor
L
Lord_Rings
⭐ 19y
lagın kaynağı bilgisayarların özellik yetersızlığı ve ınternet veri akşıdır. mesela 1gb rami olan ve hafıza özelliği iyi olanların lagları az olur.. bırde amd işlemciler daha iyidir
Harbi ya adamımı yerinden oynatamıorum gitmio biyere canavara dalıorum a bi bakmışım ben canavara skill çakarken o beni kesmiş çok sinir bi durum.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap