Icerige atla
Extraloob

lagg

· 9 Yanıt · 1.7K görüntüleme
K
kaanbilge OP ⭐ 19y
Slm herkese..Salı günkü haftalık bakımdan sonra feci bir lag geldi bana...Hemde boş saatlerde bile...Acaba sizlerdede varmıdır???Bir kaç arkadaşımla konuştum onlarda lagden şikayet ediyordu...
9 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
genel bir lag sorunu var sezon açılışına bağladık Rolling Eyes
B
BaTTeRST_ ⭐ 19y
inş uzun sürmes
E
Excrea ⭐ 19y
hicbizaman gecmicek lag. enazindan kısa sure icinde. Turk Telekoma nezaman bir rakip cikicak iste o gun duzelicek internet ozamanakadar Dunyanin en Pahali WE en REZALET internetini kullanmaya dewam edicez
TheMyth_
TheMyth_ ⭐ 19y

hicbizaman gecmicek lag. enazindan kısa sure icinde. Turk Telekoma nezaman bir rakip cikicak iste o gun duzelicek internet ozamanakadar Dunyanin en Pahali WE en REZALET internetini kullanmaya dewam edicez

desene daha çok bekleyecez...
S
st3llo ⭐ 19y
arkadas lag ne zaman cıkcagı belli olmuyo... genelde oyunda ne kadar yuksek lvl olursa o kadar daha cok lag olur diye duydum..
B
BaTTeRST_ ⭐ 19y
bence onla bi alaskı olms ama şu zamanlarda bende pek lag olmuor
L
Lord_Rings ⭐ 19y
lagın kaynağı bilgisayarların özellik yetersızlığı ve ınternet veri akşıdır. mesela 1gb rami olan ve hafıza özelliği iyi olanların lagları az olur.. bırde amd işlemciler daha iyidir
G
GangsteR ⭐ 19y
Harbi ya adamımı yerinden oynatamıorum gitmio biyere canavara dalıorum a bi bakmışım ben canavara skill çakarken o beni kesmiş çok sinir bi durum.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: