Icerige atla
Extraloob

Lag Star :)

· 20 Yanıt · 1.6K görüntüleme
20 Yanıt
Z
zebani2059 ⭐ 19y
onu bunu bilmemde bu adam zor devrilir hem glavieyle güçlü vurucak hemde block koyucak oh falla Mr. Green
B
bannedddd ⭐ 19y

onu bunu bilmemde bu adam zor devrilir hem glavieyle güçlü vurucak hemde block koyucak oh falla Mr. Green

Yok be daha farmı var. Mr. Green
I
iwontcry4u ⭐ 19y
Böyle bi resim bnde de war Very Happy pk 2 fln diolar ama gerçkten oluo lagda ^^
T
TitusPullo ⭐ 19y
Böyle bi Charın olcak Bi elinde Sun+9 glavie bi elinde sun+9 shield Mr. Green Serverın ........ Yaneee Twisted Evil
M
MoonLife ⭐ 19y
Mr. Green Mr. Green
T
tan OP ⭐ 19y

Yok be daha farmı var. Mr. Green

ewt 1 ay Sonra farm Bitmiş Oluyo ama Kanka 😊
M
muratko193 ⭐ 19y
ilginc resimler safak hayırdır ne arıyon hotanın ıssız yerlerinde hatunla iş mi goruyodunuz Very Happy
C
ChaOs ⭐ 19y
lol large pot Very Happy
O
OnLy4Ev3r ⭐ 18y
güzelmiş
M
Marinero ⭐ 19y
banada oldu
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
bu lag bitmez TTNet rulezzzzz Laughing Laughing
Y
ycyycy ⭐ 19y

banada oldu
ne yalan söylüyon lan beyler bu çocuk benim oyundan arkaşım ve size sırf hava olsun diye yalan söylüyor ve okuldada arkaşaşım
no: böyle bir şey olamaz belki lagdan olur ama glavie sizde öyle gözükür normalde kılıç gibi gözükür
T
tan OP ⭐ 19y
Saolun Arkadaşlar İlginiz İçin 😊 Size Balta İle Yaptıgım Showların Video sunuda Gösterirdimde Youtube Uptade Uzun Sürüyo 😊
T
tan OP ⭐ 19y

ilginc resimler safak hayırdır ne arıyon hotanın ıssız yerlerinde hatunla iş mi goruyodunuz Very Happy

Yok Yaw + Basıyodum Shıld +4 dü ama +5 Olmadı 😊
T
tan OP ⭐ 19y

lol large pot Very Happy

Hehhe Tasaruf Kardeşim Ben medium Potlarıyla 63 lvl e Kadar Kasmış Adamın İster İnanın İster İnanmayın Yani Largelere 63 lvl de GEçtim 80 Oldum Hayla Large Lord İçin ama Petin Kasasında Potlarım var VE hp / mp Ayarları %55 ile % 65 Benim Para Lazım 😊
L
Leet1 ⭐ 19y
İyi yakalamıssın Teşekkürler Wink
T
tan OP ⭐ 19y

İyi yakalamıssın Teşekkürler Wink

Sagolasın Kardeşim extraokk
O
OnLy4Ev3r ⭐ 18y
çok lag varken yapılabiliyor eet

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap