- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Heheheh Lagda Oldu Bende Sizlerle Paylaşmak İstedim 😊
Lag Star :)
· 20 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
Z
zebani2059
⭐ 19y
onu bunu bilmemde bu adam zor devrilir hem glavieyle güçlü vurucak hemde block koyucak oh falla Mr. Green
onu bunu bilmemde bu adam zor devrilir hem glavieyle güçlü vurucak hemde block koyucak oh falla Mr. Green
Yok be daha farmı var. Mr. Green
I
iwontcry4u
⭐ 19y
Böyle bi resim bnde de war Very Happy pk 2 fln diolar ama gerçkten oluo lagda ^^
T
TitusPullo
⭐ 19y
Böyle bi Charın olcak Bi elinde Sun+9 glavie bi elinde sun+9 shield Mr. Green Serverın ........ Yaneee Twisted Evil
Mr. Green Mr. Green
Yok be daha farmı var. Mr. Green
ewt 1 ay Sonra farm Bitmiş Oluyo ama Kanka 😊
M
muratko193
⭐ 19y
ilginc resimler safak hayırdır ne arıyon hotanın ıssız yerlerinde hatunla iş mi goruyodunuz Very Happy
lol large pot Very Happy
güzelmiş
banada oldu
bu lag bitmez TTNet rulezzzzz Laughing Laughing

ne yalan söylüyon lan beyler bu çocuk benim oyundan arkaşım ve size sırf hava olsun diye yalan söylüyor ve okuldada arkaşaşım
banada oldu
no: böyle bir şey olamaz belki lagdan olur ama glavie sizde öyle gözükür normalde kılıç gibi gözükür
Saolun Arkadaşlar İlginiz İçin 😊 Size Balta İle Yaptıgım Showların Video sunuda Gösterirdimde Youtube Uptade Uzun Sürüyo 😊
ilginc resimler safak hayırdır ne arıyon hotanın ıssız yerlerinde hatunla iş mi goruyodunuz Very Happy
Yok Yaw + Basıyodum Shıld +4 dü ama +5 Olmadı 😊
lol large pot Very Happy
Hehhe Tasaruf Kardeşim Ben medium Potlarıyla 63 lvl e Kadar Kasmış Adamın İster İnanın İster İnanmayın Yani Largelere 63 lvl de GEçtim 80 Oldum Hayla Large Lord İçin ama Petin Kasasında Potlarım var VE hp / mp Ayarları %55 ile % 65 Benim Para Lazım 😊
İyi yakalamıssın Teşekkürler Wink
İyi yakalamıssın Teşekkürler Wink
Sagolasın Kardeşim extraokk
çok lag varken yapılabiliyor eet
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap