Icerige atla
Extraloob

Kyle XY Fun Club

· 14 Yanıt · 4.1K görüntüleme
L
Leet1 OP ⭐ 19y
3. sezona yeni geçtim hakkında çok yorum yapılabilir kısa ve öz severek izliyorum birçok konusu var geniş bilgiler edinebilirsiniz derdim ama bilgi edinmenize gerek yok direk başlayın izlemeye gerçekten öneriyorum ^^

İzleyenlerinde listesini alabiliriz

Kyle XY

Kyle XY, ABC Family'de yayınlanan Amerikan yapımı dizi.

Dizi ormanda uyanan Kyle isimli kahramanımızla başlar. Kyle'ın normal bir genç olmadığın farkedilmesi uzun sürmez. Trager'larla yaşamaya başlayan Kyle geçmişinin peşine düşünce olaylar gelişir. Perdeler aralandıkça yeni sorular ortaya çıkar ve dizi sürekli merak uyandıran akışını sürdürür.

Olaylar daha çok lise yaşlarındaki gençler arasında yaşandığından bilim kurgunun yanında güzel bir gençlik dizisi olarakta takip edilebilir.

İzleyenler-Bitirenler

Respect
    SweeTChieF
    Beijo
14 Yanıt
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Benide Yaz hacı 😎
C
Castiela ⭐ 18y
Wow 😄 kyle xy'cılar varmış forumda 😄 yaz benide 😄 ...
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Tahmin ettiğim gibi izleyen sayısı çok az Türkiye'de pek popüler değil ama kesin izlenmesi gerek ^^
A
Aesify ⭐ 18y
adını bile duymamıştım internetten izleyebileceğim birkaç link atarsanız bende belki izleyebilirim
A
Bende izlemeye başlıyorum adımı yazarmısın? 💃
M
Milano ⭐ 18y
dizideki hatunun fanı olabilirmiyim 🎅 😜
A
dizideki hatunun fanı olabilirmiyim 🎅 :P

Onun ıcın bı fun club daha acalım bro 😜 😎
L
Leet1 OP ⭐ 19y
adını bile duymamıştım internetten izleyebileceğim birkaç link atarsanız bende belki izleyebilirim

diziport dan online olarak izlenebiliyor
B
Buzzz ⭐ 18y
Kyle XY 4 ekimden itibaren TNT'de türkçe dublajlı olarak yayınlanacak ☕ ☕
B
Beijo ⭐ 19y
benide yazabilirsin hacim 😜
L
Leet1 OP ⭐ 19y

Geçen sene oynuyordu tnt de bu sene tekrarmı başlayacak yoksa 2008 in haberinimi okudun
B
Buzzz ⭐ 18y

Geçen sene oynuyordu tnt de bu sene tekrarmı başlayacak yoksa 2008 in haberinimi okudun

Bu sene tekrar başlayacakmış ☕
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Wow güzel haber Kyle izlenmeli TNT güzel tercih yapmış

bu arada diziyi dün bitirdim bitmemesi gereken yerde bitirilmiş dizi izleyenlerin aklında hala daha cevaplanmamış sorular bırakıyor final.. herşeye rağmen kyle xy izlemek güzeldi ^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: