3. sezona yeni geçtim hakkında çok yorum yapılabilir kısa ve öz severek izliyorum birçok konusu var geniş bilgiler edinebilirsiniz derdim ama bilgi edinmenize gerek yok direk başlayın izlemeye gerçekten öneriyorum ^^
İzleyenlerinde listesini alabiliriz
Kyle XY
Kyle XY, ABC Family'de yayınlanan Amerikan yapımı dizi.
Dizi ormanda uyanan Kyle isimli kahramanımızla başlar. Kyle'ın normal bir genç olmadığın farkedilmesi uzun sürmez. Trager'larla yaşamaya başlayan Kyle geçmişinin peşine düşünce olaylar gelişir. Perdeler aralandıkça yeni sorular ortaya çıkar ve dizi sürekli merak uyandıran akışını sürdürür.
Olaylar daha çok lise yaşlarındaki gençler arasında yaşandığından bilim kurgunun yanında güzel bir gençlik dizisi olarakta takip edilebilir.

İzleyenler-Bitirenler
İzleyenlerinde listesini alabiliriz
Kyle XY
Kyle XY, ABC Family'de yayınlanan Amerikan yapımı dizi.
Dizi ormanda uyanan Kyle isimli kahramanımızla başlar. Kyle'ın normal bir genç olmadığın farkedilmesi uzun sürmez. Trager'larla yaşamaya başlayan Kyle geçmişinin peşine düşünce olaylar gelişir. Perdeler aralandıkça yeni sorular ortaya çıkar ve dizi sürekli merak uyandıran akışını sürdürür.
Olaylar daha çok lise yaşlarındaki gençler arasında yaşandığından bilim kurgunun yanında güzel bir gençlik dizisi olarakta takip edilebilir.

İzleyenler-Bitirenler
- Respect
SweeTChieF
Beijo