fanatik beşiktaşlı kuzenim arkadaşlarının gazına gelip fb-kayseri maçına gitmiş lugano'nun gol attığı sırada kameralar onu çekmiş ehehehe hangisi sizce 😜
kuzenim ligtv'de...
· 26 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
sarı üstlü olanmı 😆
yok o değil 😜
*
*Underground
⭐ 16y
Sarı üstlünün üstüne cıkan 😆
fanatik beşiktaşlı diyorum siz hep fenerlileri seçiyorsunuz 😜
bende yorum yapıcam ama hiç bişey gözükmüyor neden acaba 😄
arka tarafta siyah gömlekli biri gözüküyor omu acaba 👴
pff çok merak ettim 😆
pff çok merak ettim 😆
9. saniyede kadraşa giriyor ve kamera orada duruyor herkes sevinirken takım elbiseli birisi gayet ciddi duruyor ahahah işte o bizim tospa 😜
*
*Underground
⭐ 16y
9. saniyede kadraşa giriyor ve kamera orada duruyor herkes sevinirken takım elbiseli birisi gayet ciddi duruyor ahahah işte o bizim tospa :P
Gördüm 😆

*
*Underground
⭐ 16y
Aynen 😆
zuahahhaa tospa nasıl çıkmış ama millet gol anında kopuyor o ciddi bir şekild duruyor insan havaya girer bari o da yok adamda pis beşiktaşlı 😜
Harbi fanatikmiş o zaman kuzenin abi baksana hiç bir hareket yok sanki zorla maça götürülmüş gibi bir havası var,ne işi var fenerbahçelilerin arasında peki.
Ps:Çok karizmaymış senden fazla olmasında. 😈 😎
Ps:Çok karizmaymış senden fazla olmasında. 😈 😎
Aynen 😆
puahhaha tam çuk otumuş kuzen musti saraçoğlunda görülmüştür diye fb'ye attım 😁 😈 😆
Ehahhehe 😄 Süper yakalamıslar 😊 Bu arada o konusan spikler tam bi şapşal 😜 🍿
Ahahaha işte biz Beşiktaşlılar da böyleyiz abi napalım yapımızda var 😆
EXL | SRO | İŞKOLİK
bjk'li olduğunu belli etmiş 😆
İyi tribünden atmamışlar senin kini 😜
Madem bjk li fener macında ne isi var onun öyle 😜
ilk izledigim anda o oldugunu anladım ben :)) sevinmeyen bi o gözüküyo bariz bnm gibi beşiktaşlı fanatik 😉
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Çin'de Yahoo'ya saldırı!Şimdi de Yahoo hedefte! Google'ı be İngiltere'de silah ruhsatı almak için polis eşler ile de mülakat yapmaya başladı Dünya borsalarında rekorlar kıran “kule pazarı” Türkiye’de de fırsatlar sunuyor Sjsro Old ip'de 86 Glavier ve New ip'de 85 Nuker Satılıktır Elite Sro 4 de item yada gold karşılığı ZsZc de 98 hybrid bo