Bütün fotoğraflar tarafımdan Nikon D70 ile çekilmiştir.Renklerde biraz oynama yaptım son fotoda baya bi yaptım:)
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Kuşadası
· 16 Replies · 2.6K views 0 reading
16 Replies
Paylasım ıcın tskr
teşekkürler fotolar için bende foto koyardım da hep hatunlu olmaz şimdi izleyen var takip eden var var da var XD
fener'in orada tel örgüler olmasaymış çok tatlı olacakmış, kuşadası ayrı bir güzeldir 1 kere geldim çok beğenmiştim cici ufak bir kasaba görünümünde ve akşamları gayet güzel bir barda güzel sabahlamıştık bayağı dağıtmıştık ayy ayyyy kuşadası-çeşme arasıda ne yol gidip geldim awww 😜 😆
fener'in orada tel örgüler olmasaymış çok tatlı olacakmış, kuşadası ayrı bir güzeldir 1 kere geldim çok beğenmiştim cici ufak bir kasaba görünümünde ve akşamları gayet güzel bir barda güzel sabahlamıştık bayağı dağıtmıştık ayy ayyyy kuşadası-çeşme arasıda ne yol gidip geldim awww 😜 😆
Kuşadasının Denizi Dışında Herşeyi Süperdir.Denizinde Çok yosun,Taş Var Deniz Bakımından Çeşme-Ilıcayı tek geçerim Bir tane taş bulunmayan Sahilleri Var 😉
çeşme ılıca paşalimanı dediğin yerlerde su buz gibi güzelim donuyorum ben 😈 😁
Sheraton Otelinin Ordaki Sahile Giriyorum Ben Girdigim En sıcak Deniz ora. Her gittigimde Kesin Bi ünlü görüyorum orda 😜 En son Petek Dinçöz'le Çağla Şikel'i Gördüm 😆 😈
Teşekkürler yorumlar için.İşte bende 8 seneden beri Kuşadası'nda oturuyorum + 6 senelik fotoğrafçıyım.Harika bi yer zaten Kuşadası her şeyiyle güzel:) Burdan istediğiniz bişi varsa söyleyin yollarım size kargoyla:)
güzl fotolar 😊

Teşekkürler yorumlar için.İşte bende 8 seneden beri Kuşadası'nda oturuyorum + 6 senelik fotoğrafçıyım.Harika bi yer zaten Kuşadası her şeyiyle güzel:) Burdan istediğiniz bişi varsa söyleyin yollarım size kargoyla:)
bana oradan 1.60 boylarinda ebatlari guzel mavi gozlu sari sacli 20 ile 22 yas arasi guzel bisi gonder anladin sen 😈 ne kadarsa kargo parasi ben oderim ?!!!!!!.
bana oradan 1.60 boylarinda ebatlari guzel mavi gozlu sari sacli 20 ile 22 yas arasi guzel bisi gonder anladin sen 😈 ne kadarsa kargo parasi ben oderim ?!!!!!!.
?!!!!!!! Ayıpsın abi.Hemen kargoya veriyorum akşamına elinde olur 😈
😈 😁
Vahh bu bölüm de mazii oldu 😜
Vahh bu bölüm de mazii oldu 😜
F
fdgdfgdfgdf
⭐ 19y
çok güzel yermiş
ben sık sık kuşadasına gidiyorum sökede oturuyorum ben güzel fotolar eline sağlık
.
..*By_WaWee...
⭐ 18y
paylaşımın için tşkler
😈 😁
Vahh bu bölüm de mazii oldu :P
mazi mi :?
işte benım memleketim =)
Log in to write a reply.
Log In