Icerige atla
Extraloob

Kuşadası

· 16 Replies · 2.6K views
16 Replies
R
Romeo_ ⭐ 19y
Paylasım ıcın tskr
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
teşekkürler fotolar için bende foto koyardım da hep hatunlu olmaz şimdi izleyen var takip eden var var da var XD

fener'in orada tel örgüler olmasaymış çok tatlı olacakmış, kuşadası ayrı bir güzeldir 1 kere geldim çok beğenmiştim cici ufak bir kasaba görünümünde ve akşamları gayet güzel bir barda güzel sabahlamıştık bayağı dağıtmıştık ayy ayyyy kuşadası-çeşme arasıda ne yol gidip geldim awww 😜 😆
L
Leet1 ⭐ 19y
Kuşadasının Denizi Dışında Herşeyi Süperdir.Denizinde Çok yosun,Taş Var Deniz Bakımından Çeşme-Ilıcayı tek geçerim Bir tane taş bulunmayan Sahilleri Var 😉
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
çeşme ılıca paşalimanı dediğin yerlerde su buz gibi güzelim donuyorum ben 😈 😁
L
Leet1 ⭐ 19y
Sheraton Otelinin Ordaki Sahile Giriyorum Ben Girdigim En sıcak Deniz ora. Her gittigimde Kesin Bi ünlü görüyorum orda 😜 En son Petek Dinçöz'le Çağla Şikel'i Gördüm 😆 😈
M
Matzeline OP ⭐ 19y
Teşekkürler yorumlar için.İşte bende 8 seneden beri Kuşadası'nda oturuyorum + 6 senelik fotoğrafçıyım.Harika bi yer zaten Kuşadası her şeyiyle güzel:) Burdan istediğiniz bişi varsa söyleyin yollarım size kargoyla:)
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
güzl fotolar 😊
P
pfffffff ⭐ 19y
Teşekkürler yorumlar için.İşte bende 8 seneden beri Kuşadası'nda oturuyorum + 6 senelik fotoğrafçıyım.Harika bi yer zaten Kuşadası her şeyiyle güzel:) Burdan istediğiniz bişi varsa söyleyin yollarım size kargoyla:)

bana oradan 1.60 boylarinda ebatlari guzel mavi gozlu sari sacli 20 ile 22 yas arasi guzel bisi gonder anladin sen 😈 ne kadarsa kargo parasi ben oderim ?!!!!!!.
M
Matzeline OP ⭐ 19y

bana oradan 1.60 boylarinda ebatlari guzel mavi gozlu sari sacli 20 ile 22 yas arasi guzel bisi gonder anladin sen 😈 ne kadarsa kargo parasi ben oderim ?!!!!!!.

?!!!!!!! Ayıpsın abi.Hemen kargoya veriyorum akşamına elinde olur 😈
P
pfffffff ⭐ 19y
😈 😁

Vahh bu bölüm de mazii oldu 😜
F
çok güzel yermiş
Advance
Advance ⭐ 18y
ben sık sık kuşadasına gidiyorum sökede oturuyorum ben güzel fotolar eline sağlık
.
paylaşımın için tşkler
L
Leader ⭐ 19y
😈 😁

Vahh bu bölüm de mazii oldu :P

mazi mi :?
K
kronos24 ⭐ 18y
işte benım memleketim =)

Log in to write a reply.

Log In