Kuşadası, bugün Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biridir. Bunun nedenlerini değerlendirirken, zengin tarihi çevrenin ve eşsiz planların varlığının yanısıra, bölgenin iklim koşullarını da belirmemiz gerekmektedir. Kuşadası, hemen önünde başlayan kumsal kıyıları ile her şeyden önce bir plaj merkezidir.
Tusan, Akyar, Otuzbir, Kadınlar Denizi, Aslan burnu, Karaova, Güzelçamlı, Büyük ve Küçük Kalamaki, İlyas Ağa, Dipburun, Tavşanburnu plajları gibi temiz kumsallar kuzey ve güneye doğru kilometrelerce uzar gider. Kumsal şeritlerinin toplam uzunluğu 20 kilometrenin üzerindedir. Geniş kumsalların yanısıra derinlikten hoşlananlar için, dalmaya elverişli kayalık koylar da Kuşadası’ndadır
Resimer için: http://www.kusadasi.bel.tr/belediye/kusadasi.asp - Kuşadası Fotoraflarını tıklayp ulaşabilirsiniz.
Aydın-Kuşadası
· 7 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
T
thefearless
⭐ 18y
Merak ettim de acaba sen kuşadasın da mı yaşıyorsun Wink
güzel mekan 2 kere gittim gayet sevimli lakin ege oldumu tatil aklıma glemiyor hep bir denizin soğukluğu zihnimi kaplıyor akdeniz favorim Wink
aydın demişken kuşadası - didim de unutulmamalı...
aydın demişken kuşadası - didim de unutulmamalı...
T
thefearless
⭐ 18y
Katılıyorum tatil için pek de uygun bi yer değil.Kuşadasında oturduğumdan mıdır nedir Very Happy Bütün çevre tatil mekanlarını gezdim ama Akdeniz gibisi yok Exclamation
_
_EvilSouL__
⭐ 19y
Ben aydınlıyım Very Happy yazları paso kusadası 4ewer Very Happy
Bekleriz hepinizi Very Happy
Extraloob gel misafirimiz ol Very Happy
Bekleriz hepinizi Very Happy
Extraloob gel misafirimiz ol Very Happy
ßende Aydınlıyım - Merkez
Kusadası saklı cennettir Korumar' ın arkasındaki koyları hic bir yerle deismem Cool
Kusadası saklı cennettir Korumar' ın arkasındaki koyları hic bir yerle deismem Cool
Kuşadası kadınlar denizi barlar sokağı bu çizgilerin üzerinde durusanız beni gözden kaçırmak pek mümkün deil :?!!
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap