Icerige atla
Extraloob

Kurtlar Vadisi ve İskender'in Sevgilisi xD

· 23 Yanıt · 3.3K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Kurtlar Vadisi ve İskender'in Sevgilisi xD

Adamı o kadar takdir ettim ki gittim tiyatroda oyununu izledim muhteşem bir oyuncu zati eğitimi DGSA daha ötesini sorgulayanın alnını karışlarım.

üstad dizide ki kızı rolünde ki hatunla helal olsun ömrü uzar ömrüüüüü, buyurun genç kalmanın sırlarını paylaşayayım sizinle 😜

23 Yanıt
E
El Verano ⭐ 18y
Karizma bro. 😊
T
TitusPullo ⭐ 19y
Arkadaş bugün kurtlar vadisini izlerken söylemişti de inanmamıştım. o.O omg
B
Black Rain ⭐ 19y
Kvp seyretmiyorum. Ancak bu adam içinde olsa bazı yerlerde gidiyorum seyretmeye. Rolünü gereğiyle oynuyor helal olsun ^^
B
By_DaDaS ⭐ 17y
Wuww Toplum İçinde Gidin Kendinize Oda Bulun
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Karizma bro. :)

adam tam karizma yaa cidden ama bakarmısın şu okulun verdiği ünlülere ;

Okan Bayülgen
İskender
.
.
böyle uzuyor bu liste işte DGSA Rulezzzzzzzzzzzzzzzzz 🤘 🙏
P
Prada ⭐ 19y
Baba bu ülkede o diziyi gerçek anan bir dünya kapasitesiz adam var. görecekler ensest takılıyo diye ortalığı ayağa kaldıracaklar ona taktım kafayı 😜

Yakışmışlar ama olgun karizma yaşlı kurt ile yeni yetme çıtır. Ohh yarasın müsteşara 😜
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Baba bu ülkede o diziyi gerçek anan bir dünya kapasitesiz adam var. görecekler ensest takılıyo diye ortalığı ayağa kaldıracaklar ona taktım kafayı 😜

Yakışmışlar ama olgun karizma yaşlı kurt ile yeni yetme çıtır. Ohh yarasın müsteşara :P

ahahahaa herif çok cool ama hacım harbiden tiyatroda bir görsen uuuuu öttürüyor alemleri harbiden 👍
P
Prada ⭐ 19y
Baba zaten Musa uzunlar aşmış bir adam. Ben kendisini ilk ful yapraklarında izleme fırsatı buldum 4-5 sene önce o zaman kazındı hafızama.. Oyun ayrı bi güzel herif ayrı bi güzeldi.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Baba zaten Musa uzunlar aşmış bir adam. Ben kendisini ilk ful yapraklarında izleme fırsatı buldum 4-5 sene önce o zaman kazındı hafızama.. Oyun ayrı bi güzel herif ayrı bi güzeldi.

aha işte bende o oyunu izledim ful yaprakları uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 👍
M
Misproject ⭐ 19y
Omg.
L
Leet1 ⭐ 19y
Dizideki herkes ayrı bir tarafa Musa Uzunlar ayrı bir tarafa gerçekten rölünü süper yapıyor..

Yaşına rağmen iyi bir karizması var genç hatundanda belli zaten ^^
A
O hafif hırıldanarak çıkardığı sesi yok mu? 😜
H
hmzsnmz ⭐ 19y
O hafif hırıldanarak çıkardığı sesi yok mu? :P

😁 😁 😈 😈
Helal olsun Musa Baba'ya xD
+
Prada'nın ilk yorumuna katılıyorum 👍
[ek #12654]
J
Janizaro ⭐ 17y
Adam karizma xD Kvp de oynamak kolay deil ama adam rolun hakkini veriyor yaw hacim...
P
Prisoners ⭐ 18y
aa o kızı değilmi onun 😜
O
Filmde kızı bağırmıştı iskender'e benim yaşımda kızlar'la takılıyorsun sana yazıklar olsun diye. 😜
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Omg.
M
Mirage ⭐ 19y
Ses tonuda tam anlamıyla ayırt ediliyor 😄
A
Anthem ⭐ 18y
whayy chaqal whayy 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: