Icerige atla
Extraloob

Kurtlar Vadisi Gladio

· 32 Yanıt · 1.9K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Kurtlar Vadisi Gladio sizce başarılı olacak mı?

Bakalım extraloob.com ailesinin bu konuda ki fikri ne boyutta.
32 Yanıt
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Başarılı olacak diyorum ^^
E
El Verano ⭐ 18y
Muazzam.
A
Kesin başarılı olur. ^^
I
Infinity ⭐ 18y
kesinlikle başarılı olur.
R
Romeo. ⭐ 19y
Dün internette fragmanını gördüm!Öyle böyle değil içim içime sığmıyor. Müthiş bir heyecan sardı beni!! Kesinlikle başarılı olcak süper olacak. Olmazlarsa ben ülkeyi birbirine katarım.com 😜 😜
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Sansasyonel bir başarı elde edeceğini düşünmüyorum.Normal.
D
duro ⭐ 19y
başarılı olmak ne kelime yer yerinden oynayacak gibi görünüyo
R
Romeo. ⭐ 19y
Buyrun Fragman !!! 🤤

Kurtlar Vadisi Gladio
I
Sansasyonel bir başarı elde edeceğini düşünmüyorum.Normal.
E
EmmaW ⭐ 19y
KV izlemiyorum bune filmmi çıkcak yeni dizimi 😄
S
shneZee ⭐ 18y
İzleyici sayısının fazla olacağını düşünüyorum çok fanatiği olduğu için fakat içeriği ve izleyenler de bırakacağı izlenim hakkın da kararsızım

İlk çıktığı gün sinemadayım 🍿

İskenderin olduğu yer mahkememi 😱 ?
C
CaRTMaNN ⭐ 18y
Kurtlar vadisi içerisinde gerçekleşen bir senaryonun ayrı bir film olarak piyasaya sürülmedeki amacını biri bana anlatırsa çok iyi olur...
"K.V Irak" sonra "Muro" şimdide "Gladio" tek düşündükleri para olmuş...
Derin devleti çökerttiler, Irak'a gidip Amerika'lıları püskürttüler yakında dağa çıkıp terörist avınada çıkarlarsa, tam Rambo misali olur 😁
C
Claire ⭐ 18y
%90 Başarılı Olcak Bence 😄
W
Başarısız olacak , gişe de başarılı olabilir lakin yapımdan hiçbir beklentim yok.Irak'tan olduda n'oldu izlenme rekorları kırmış cart curt.Sinemanın önündeyim filme gelen insanlara baktım dedim bu kesim doldurmuştur bu kadar gişe yapmıştır.Bundanda beklentim yok hatta sinemaya gidip izlemeyi dahi düşünmüyorum.
F
FruitFly ⭐ 18y
İskender Büyük varsa iş bitmiştir 😄
R
Renton ⭐ 18y
Başarlı Olucak ^^
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Kurtlar vadisi içerisinde gerçekleşen bir senaryonun ayrı bir film olarak piyasaya sürülmedeki amacını biri bana anlatırsa çok iyi olur...
"K.V Irak" sonra "Muro" şimdide "Gladio" tek düşündükleri para olmuş...
Derin devleti çökerttiler, Irak'a gidip Amerika'lıları püskürttüler yakında dağa çıkıp terörist avınada çıkarlarsa, tam Rambo misali olur 😁

kuzum bu derdinizi anlamıyorum, parasız hayat mı yaşanır dünyada gördüğün her canlı çalışmak ve karşılığında para kazanmak zorundadır adamlarda film yapıp para kazanıyorlar sende diyorsun ki tek düşündükleri para yok ya seni mi düşüneceklerdi artık bunu aşın beyler hayatın anlamı para ötesi yok, ayrıca da film gayet etkileyici ve sürükleyici.
T
TorQ ⭐ 17y
Başarılı olacak gibi gözüküyor
F
FoundeR ⭐ 18y
başarılı olcak

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: