Icerige atla
Extraloob

Kurtlar Vadisi

· 38 Yanıt · 2.4K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Kurtlar Vadisi'nin bu gece yayınlanan bölümlerinde yeni bir müzik eklenmiş Polat hatunla takılırken veya hatunlu sahnelerde çalıyor, ıslıkla başlıyor dıt dıııtttt dıdıııdddıııııı dıdıdıtttt böyle bir melodi bu parçayı dinleyebileceğim bir link varmı 😄
38 Yanıt
F
Faraway ⭐ 18y
varsa bende istiyorum 😄
B
Black Rain ⭐ 19y
Kurtlar Vadisi'nin bu gece yayınlanan bölümlerinde yeni bir müzik eklenmiş Polat hatunla takılırken veya hatunlu sahnelerde çalıyor, ıslıkla başlıyor dıt dıııtttt dıdıııdddıııııı dıdıdıtttt böyle bir melodi bu parçayı dinleyebileceğim bir link varmı :D

Yeni eklenmişse nasıl hemen dinleyebilirsin 😁
F
Faraway ⭐ 18y
Kendi yaptıkları bir müzik değil sanırım. Yani piyasada olabilir 😄
P
Prada ⭐ 19y
Hacim KV mi izliyosun yoksa Oo
P

UltrAhayran 😄
Q
Quensis ⭐ 19y

UltrAhayran :D

😁

Ben hiç sıkı bir takipçisi olmadım ama denk gelirse izlerim. 😗
S
Stephanos ⭐ 19y
Çakallar Vadisi ne karşıyız 😄
P
Prada ⭐ 19y
KV izlenmezmi ya yıllarca hatunlardan saklayarak izledim bölümü kaçırdım gece youtube'dan izledim.. Acı yıllarımdı sosyetik hatunlara KV izleyen erkek modeliyle görünmek prim yapmıyodu pek.. bu GS tribununde Fenerli olduğunu saklamak gibi bişey 😜

Bu arada Memati , şekerimle gamzeyi banko kaldırıcak 🎅
A
Apollon ⭐ 18y
Aşk-ı Memnu kadar güzelmiydi 😜
T
TitusPullo ⭐ 19y
Kurtlar Vadisi'nin bu gece yayınlanan bölümlerinde yeni bir müzik eklenmiş Polat hatunla takılırken veya hatunlu sahnelerde çalıyor, ıslıkla başlıyor dıt dıııtttt dıdıııdddıııııı dıdıdıtttt böyle bir melodi bu parçayı dinleyebileceğim bir link varmı :D

Tarifini yesinler senin ya lol 😜
P
Prada ⭐ 19y
Youtube a düşer part part.. Ordan buluruz hangi partta olduğunu mp3 olarak alır keseriz müziğin çaldığı bölümü açar döndüre döndüre dinlersin no panic ^^
Q
Quattro ⭐ 19y

İzlemeyen mi var ☕
S
Stephanos ⭐ 19y

İzlemeyen mi var ☕

Ben 🙄
Q
Quattro ⭐ 19y

İzlemeyen mi var ☕

Ben 🙄

İnsanlar nefes almıyo hata benim evimi sadece kurtalar vadisi saatleride soyabilrisin 🙏
S
Seppuku ⭐ 18y

Süper film ya kaç haftadır vermediler şimdi verdikleri bölüme bak hiç aksiyon yok ya. 😄
Q
Quensis ⭐ 19y

İzlemeyen mi var ☕

Ben. ☕
R
RollsRoyce ⭐ 19y
Muro okey atmaya hazır gibi dördüncüyü buldu kozmoz delisi 😄 😁
Q
Quattro ⭐ 19y

İzlemeyen mi var ☕