Icerige atla
Extraloob

kullanılmayan inci üyeliğiniz alınır

· 13 Yanıt · 1.5K görüntüleme
_
_SpinozA_ OP ⭐ 17y
evet beyler varmıdır aranızda inciyi bırakıp uyelıgını kullanmayan benımle paylasmak ısteyen?

elimde suan kredisi 180 ustunde olan srobot var karsılıgında onu verebılrıım 😄
13 Yanıt
G
Guernica ⭐ 18y
60 üstü charla takas edebilirim

3.nesil ama
eskiler bilir
_
_SpinozA_ OP ⭐ 17y
60 üstü charla takas edebilirim

3.nesil ama

3. nesil miş panpa vereyim srobotu kullan işte 😄
L
Lordzek ⭐ 16y
bende var bitane hiç kullanılmamış çaylak al senin olsun
2
2447 ⭐ 16y
lol.. milletin anasına bacısına küfür eden sitenin üyeliğini arayan aciz biri. yazık sana..
_
_SpinozA_ OP ⭐ 17y
@2447 baran
_
_SpinozA_ OP ⭐ 17y
bende var bitane hiç kullanılmamış çaylak al senin olsun

uçurdum pm panpa
B
blade408 ⭐ 19y
100 lira + rus isterim 1.nesil
C
Cryolite ⭐ 19y
lol.. milletin anasına bacısına küfür eden sitenin üyeliğini arayan aciz biri. yazık sana..

🍺
*
*Just4Fun ⭐ 17y

🍺

Beyler sloganı okumadınız galiba " Bizi Sevmeyin , Cünkü biz hepimiz o.c'yiz " yazıyor. Tabi Üstüme alınmıyorum 😄
Barzo
Barzo ⭐ 19y
saat gece 1:30 2:00 gibi gir zaten açık oluyo harddiskleri yandığı için yazar kaybı oldu geri alımlar için üyelikleri açıyorlar. para verme bi üyelik için boşver
_
_SpinozA_ OP ⭐ 17y
saat gece 1:30 2:00 gibi gir zaten açık oluyo harddiskleri yandığı için yazar kaybı oldu geri alımlar için üyelikleri açıyorlar. para verme bi üyelik için boşver

2.nesil üyeliğim gitti panpa 1 ay onceyhe cekılmıs sozluk bende 1 ay oncekı sıfremı hatırlamıyorum :S
H

Geçti artık o 🎭 😘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: