evet beyler varmıdır aranızda inciyi bırakıp uyelıgını kullanmayan benımle paylasmak ısteyen?
elimde suan kredisi 180 ustunde olan srobot var karsılıgında onu verebılrıım 😄
kullanılmayan inci üyeliğiniz alınır
· 13 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
60 üstü charla takas edebilirim
3.nesil ama
3.nesil ama
eskiler bilir
60 üstü charla takas edebilirim
3.nesil ama
3. nesil miş panpa vereyim srobotu kullan işte 😄
bende var bitane hiç kullanılmamış çaylak al senin olsun
lol.. milletin anasına bacısına küfür eden sitenin üyeliğini arayan aciz biri. yazık sana..
@2447 baran
bende var bitane hiç kullanılmamış çaylak al senin olsun
uçurdum pm panpa
100 lira + rus isterim 1.nesil
lol.. milletin anasına bacısına küfür eden sitenin üyeliğini arayan aciz biri. yazık sana..
🍺
🍺
Beyler sloganı okumadınız galiba " Bizi Sevmeyin , Cünkü biz hepimiz o.c'yiz " yazıyor. Tabi Üstüme alınmıyorum 😄
saat gece 1:30 2:00 gibi gir zaten açık oluyo harddiskleri yandığı için yazar kaybı oldu geri alımlar için üyelikleri açıyorlar. para verme bi üyelik için boşver
saat gece 1:30 2:00 gibi gir zaten açık oluyo harddiskleri yandığı için yazar kaybı oldu geri alımlar için üyelikleri açıyorlar. para verme bi üyelik için boşver
2.nesil üyeliğim gitti panpa 1 ay onceyhe cekılmıs sozluk bende 1 ay oncekı sıfremı hatırlamıyorum :S
H
HaSsNicktiR
⭐ 15y
Geçti artık o 🎭 😘
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap