Merhabalar,
Daha önceleri aşırıya kaçmanızdan dolayı, sitemizde engellenmiş olan inci sözlük türü konuşmaları artık serbest bırakıyorum Ancak.. küfürlü içerikler olmayacak, aşırıya kaçılmayacak. Bu hususları göz ardı etmeden, hoşunuza giden paylaşımları bizlerle de paylaşırsanız keyifli bir ortama sahip olmuş oluruz.
Açılışı yapayım madem :p
http://inciswf.com/1285214896.swf makara:
İnci sözlük, ve inci kültürü, konuşmaları hakkında.
· 56 Yanıt · 9.4K görüntüleme 0 okuyor
56 Yanıt
Ahahah bu iyi oldu hacım teşekkür ettik 😁
Special thx to FlexiOmG Hele şükür benden sana bi şukala 😊
T
Tony Montana
⭐ 18y
Tadında kalınca gerçekten çok hoş oluyor 😆
Şukuları göreyim :p
Dedeleri yedirmek serbest mi ^^
@Cladren
Onu diyecektim, ani çıkan şeyleri sevmem hacım onun için küçük yaşta psikoloğa gitmiştim, forumda her yaştan kullanıcı var. Bu sebeple lütfen Aniden çıkan şeyler olmasın lütfen ❤️
Onu diyecektim, ani çıkan şeyleri sevmem hacım onun için küçük yaşta psikoloğa gitmiştim, forumda her yaştan kullanıcı var. Bu sebeple lütfen Aniden çıkan şeyler olmasın lütfen ❤️
Special thx to FlexiDedeleri yedirmek serbest mi ^^
Bana denk gelirsen, o günden itibaren ocak dışı olursun 😁
@Lenneth
Kısaltılmış linklere tıklamamanı öneriyorum o zaman sana 😊
@Leetnock
Auuuu 😞
Kısaltılmış linklere tıklamamanı öneriyorum o zaman sana 😊
@Leetnock
Auuuu 😞
Kalkandelen
⭐ 17y
kısaca inceledikten sonra hiç sevmediğim bir site haline geldi biranda. heryaştan kullanıcılarımızda var bence gereksizdi. varı yoğu küfür +18 içerikler. başka hiç bişey değil. stv de yayınlanan bir diziyle nedensiz ahlaksız yazılar yazmışlar günahtır ya ALLAH korkuları yok sanırım böyle terbiyesizlerin ahlaksızların.
@Redd
Hacım o konulara hiç girmeyelim, amaç sadece eğlenmek (:
Special thx to Flexi Kalkandelen
⭐ 17y
@Redd
bende ilk eğlenmek olarak baktımda inan o yazıyı görünce bütün sinirlerim tepem vurdu. bişeyler yazmamak için zor tutuyorum kendimi.
özet geç 😈
@Declar
😈
😈
Special thx to Flexi C
CrackCocaine
⭐ 18y
Arkadaş çok sinir yapmış bizim işlediğimiz günahları sevapları o takip ediyor da o yüzden.

kısaca inceledikten sonra hiç sevmediğim bir site haline geldi biranda. heryaştan kullanıcılarımızda var bence gereksizdi. varı yoğu küfür +18 içerikler. başka hiç bişey değil. stv de yayınlanan bir diziyle nedensiz ahlaksız yazılar yazmışlar günahtır ya ALLAH korkuları yok sanırım böyle terbiyesizlerin ahlaksızların.
ahlakı ve hak yememeyi stv dizilerinden mi öğreniyorsun yoksa sen? verdiğin soruyada cevap yazayım ; allah korkumuz yok evet.
Tartışmayı sonlandırın hemen yoksa uzaklaştırmak zorunda kalacağım. ve ya özelden tartışabilirsiniz görüşleriniz.
Kalkandelen
⭐ 17y
ahlakı ve hak yememeyi stv dizilerinden mi öğreniyorsun yoksa sen? verdiğin soruyada cevap yazayım ; allah korkumuz yok evet.
benim nerden ne öğrenip nerden ne öğrenmediğimi sana sorucak değilim ben. sadece yorumumu yaptım. ALLAH korkusu olmayanla işim olmaz. sende sus bence.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap