Icerige atla
Extraloob

İnci sözlük, ve inci kültürü, konuşmaları hakkında.

· 56 Yanıt · 9.4K görüntüleme
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Merhabalar,

Daha önceleri aşırıya kaçmanızdan dolayı, sitemizde engellenmiş olan inci sözlük türü konuşmaları artık serbest bırakıyorum Ancak.. küfürlü içerikler olmayacak, aşırıya kaçılmayacak. Bu hususları göz ardı etmeden, hoşunuza giden paylaşımları bizlerle de paylaşırsanız keyifli bir ortama sahip olmuş oluruz.

Açılışı yapayım madem :p

http://inciswf.com/1285214896.swf makara:
56 Yanıt
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Ahahah bu iyi oldu hacım teşekkür ettik 😁
Special thx to Flexi
P
ProbIem ⭐ 17y
OmG Hele şükür benden sana bi şukala 😊
T
Tadında kalınca gerçekten çok hoş oluyor 😆
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Şukuları göreyim :p
C
Cladren ⭐ 15y
Dedeleri yedirmek serbest mi ^^
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
@Cladren

Onu diyecektim, ani çıkan şeyleri sevmem hacım onun için küçük yaşta psikoloğa gitmiştim, forumda her yaştan kullanıcı var. Bu sebeple lütfen Aniden çıkan şeyler olmasın lütfen ❤️
Special thx to Flexi
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Dedeleri yedirmek serbest mi ^^

Bana denk gelirsen, o günden itibaren ocak dışı olursun 😁
C
Cladren ⭐ 15y
@Lenneth

Kısaltılmış linklere tıklamamanı öneriyorum o zaman sana 😊

@Leetnock

Auuuu 😞
Kalkandelen
kısaca inceledikten sonra hiç sevmediğim bir site haline geldi biranda. heryaştan kullanıcılarımızda var bence gereksizdi. varı yoğu küfür +18 içerikler. başka hiç bişey değil. stv de yayınlanan bir diziyle nedensiz ahlaksız yazılar yazmışlar günahtır ya ALLAH korkuları yok sanırım böyle terbiyesizlerin ahlaksızların.
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
@Redd

Hacım o konulara hiç girmeyelim, amaç sadece eğlenmek (:
Special thx to Flexi
Kalkandelen
@Redd

Hacım o konulara hiç girmeyelim, amaç sadece eğlenmek (:

bende ilk eğlenmek olarak baktımda inan o yazıyı görünce bütün sinirlerim tepem vurdu. bişeyler yazmamak için zor tutuyorum kendimi.
K
Kivi ⭐ 16y
özet geç 😈
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
@Declar

😈
Special thx to Flexi
C
Arkadaş çok sinir yapmış bizim işlediğimiz günahları sevapları o takip ediyor da o yüzden.

A
akherons ⭐ 15y
kısaca inceledikten sonra hiç sevmediğim bir site haline geldi biranda. heryaştan kullanıcılarımızda var bence gereksizdi. varı yoğu küfür +18 içerikler. başka hiç bişey değil. stv de yayınlanan bir diziyle nedensiz ahlaksız yazılar yazmışlar günahtır ya ALLAH korkuları yok sanırım böyle terbiyesizlerin ahlaksızların.

ahlakı ve hak yememeyi stv dizilerinden mi öğreniyorsun yoksa sen? verdiğin soruyada cevap yazayım ; allah korkumuz yok evet.
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Tartışmayı sonlandırın hemen yoksa uzaklaştırmak zorunda kalacağım. ve ya özelden tartışabilirsiniz görüşleriniz.
Kalkandelen

ahlakı ve hak yememeyi stv dizilerinden mi öğreniyorsun yoksa sen? verdiğin soruyada cevap yazayım ; allah korkumuz yok evet.

benim nerden ne öğrenip nerden ne öğrenmediğimi sana sorucak değilim ben. sadece yorumumu yaptım. ALLAH korkusu olmayanla işim olmaz. sende sus bence.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: