Icerige atla
Extraloob

Kulağımı Deldirdim

· 17 Yanıt · 27K görüntüleme
Z
ZikywaL OP ⭐ 19y
Arkadaşlar C.tesi itibariyle kulağı deliklerden Mert oldum 😆

Bu sabah kuyumcunun taktığı küpeyi çıkarayim dedim kendi başıma çıkaramadım. Anneme çıkarttırdım. Çıkarken acayip bi ağrısı oldu. Üstüne bir de kanadı. Hemen geri taktırdım ama takarken çıkartırkenkinden daha çok ağrıdı. Acaba normal mi bunlar? Ne zaman çıkarmalıyım bu küpeyi? Çok dandik bi küpe insan içine çıkamıyorum 😆
17 Yanıt
A
Avasin ⭐ 17y
10 gün boyunca hiç çıkarmaman ve her akşam yatmadan önce krem sürmen gerekiyordu 🍿
Z
ZikywaL OP ⭐ 19y
10 gün boyunca hiç çıkarmaman ve her akşam yatmadan önce krem sürmen gerekiyordu 🍿

10 gün mü 😱

geç kalmış sayılır mıyım peki?? 🙄
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Bir şey olacağını sanmıyorum. Ama küpeyi bugünden itibaren 9-10 gün boyunca çıkarma, kremini düzenli olarak kullan. Sende yavaş yavaş ağrısının dindiğini anlarsın zaten. 10 gün sonra çıkardığında acımadığını göreceksin.
A
Avasin ⭐ 17y
yok şimdi tak çıkarma bi 9 10 gün
A
ALpique ⭐ 17y
11 yaşında deldırmıstım 😆 Kanaması çok normal 1 hafta delerken taktığı küpeyi kullan. Sonra gümüş küpe takmaya başla aman 1 sene geçmeden gümüştn aşağı inme pahalı değil gümüş küpeler incik boncuk satan dükkanlarda çok var iyi bi stok yap çok kayboluyor küpeler daral: hadi hayırlısı bakalım
H
Deldirme küpesini 2gün kulağımda tuttum ne krem sürdüm ne birşey ilk deldirdiğim 15dk sadece yanma hissi vardı sonra birşey kalmadı ne kanama ne ağrı hemen küpeyi değiştirtmiştim 😁
J
JetHomme ⭐ 19y
Hayatta yapacağım en son şeylerden...
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y

+15b 🤝
M
Minotoche ⭐ 17y
Okulda takıyordum eve girerken çıkarıyordum. hiç kanaması olmadı çokta rahattı ama kullanmaya kullanmaya kapandı şimdi
S
Sehnsucht ⭐ 18y
Her gün düzenli olarak kremini süreceksin ve aklına geldikçe küpeyi çevireceksin.Eğer başka bir küpe takmak istiyorum diyorsan 3 gün beklemelisin.3 günün sonunda küpeyi çıkartıp başka bir küpe takabilirsin ancak küpeyi taktıktan sonra en az 1 hafta beklemelisin.

Ps:Benim tavsiyem küpeyi değiştirmeden 1-2 hafta bekle.
B
Ben de ⭐ 17y

+1
L
LoTuSs ⭐ 16y
10-15 gün hiç çıkarmaman lazımdı 😊
J
Josephine ⭐ 17y
Kulak deldirdiysen kaşda deldireceksin ^^

Latife bir yana 10 gün kremini sür,yumuşasın asla çıkarma.
10 gün sonra halka küpe al ve 2.bir delik deldir.

1.ye büyük halka 2.ye küçük halka yaparsın 10 numara olur.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
2 delikli olarak bendeniz, gittim 2 delik aynı anda açtırdım ne o anda acı duydum ne de ondan sonra 5 gün hiç çıkartmadan hergün krem sürdüm azıcık ve sonrasında çıkarttım sorunsuzca geçmişti, beze yapmaması için krem sürmeyi ihmal etmeyiniz.
Z
ZikywaL OP ⭐ 19y
hepinize teşekkürler uyguluyacağım dediklerinizi ❤️

Kulak deldirdiysen kaşda deldireceksin ^^

Latife bir yana 10 gün kremini sür,yumuşasın asla çıkarma.
10 gün sonra halka küpe al ve 2.bir delik deldir.

1.ye büyük halka 2.ye küçük halka yaparsın 10 numara olur.

kaş deldirmem ya 😆 2. delik için babam imkansız izin vermez 1. için mırın kırın etti ama 2. için hayatta 😆
R
Rapp3R ⭐ 18y
küpeyi çıkar ip misina fln qeçir rahatsız ediyosa küpe

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: