Icerige atla
Extraloob

!! Ksro Dan sıcak Resimler-(Gelecek olan Alexanderia) !!

· 27 Yanıt · 4.1K görüntüleme
R
RecLast OP ⭐ 18y
Oyunu yükledim ve bir deniyim dedim çok değişmiş deilmi bizimkide böle olcak sanırım 😜 sp ve ex yerini anladım ama alttaki o boşluğu bir türlü anlamadım 😊 guild yeri değişecek,map değişecek vs vs... işte herşey resimlerde...

öncelikle yeni gelen şehrimize bakalım.şehir e gitmek için 36k para istiyor ve 90 - giremio sanırım ben giremedim 😄 bu arada herkes yeni ırk gelcek dio düşünüodu(bende dail xD)ama yeni ırk yoq yalan dolan xD

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
İşte burda görüldüğü gibi 36k istio ama giremedim ben lwl sınırı yüzünden :D

- Resim Silinmiş.

Yeni Giriş Ekranı Bu

- Resim Silinmiş.

Burasi Guild oluo çok deişmiş :)

- Resim Silinmiş.

+ Basma Yeri(Y) Oluo burası daha da deişmiş...

- Resim Silinmiş.

Burası Bana Garip Geldi :P
- Resim Silinmiş.

Stall Network

- Resim Silinmiş.

Yeni Map ekranımız.yana doru açıldığında canavarların kaç lwl nerde olduklarını gösterio :D

- Resim Silinmiş.

Son Olarak İtem Mall

- Resim Silinmiş.

Görüldüğü Gibi Oyunumuz Baya Değişecek gibi xD

İçeri Giren Bir Arkadaşımızdan Resimler !

27 Yanıt
C
Castiela ⭐ 18y
Bende yeni bir ırk geliceği kanaatindeyim ^^ yeni şehir yeni ırk için olsa gerek , diğer kahverengide 110 lvl kasma yeri olsa gerek ^^
R
RecLast OP ⭐ 18y
gitmek nasip olmadı bilemiyorum 😄 ışınlanmaya bile izin vermio baqsana hata verdi orda 😄 anlamadığım o skillerin altındaki % ne 😄 sp ve ex % si yazıo o ent alttaki % ne onu anlamadım bende çok garip değişik bişe olcak bu gelirse 😄
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Hayır kahvernegi bölüm Cave Map. ^^ Cavelerin kağısına tıklandığında içerinin mapi açılıyor. Tek güzel özellik bu zaten. ^^
R
RecLast OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş. sen bundan bahsediosun sanırım burası cave bildiğimiz yanında canavarların lwl lerine tıkladıkca mapları gösterio...
F
FawKes ⭐ 19y
woops heralde bizede gelir yakın zaman tahminim ocak tan sonra yeni bir legend olabilir ama tabi bu kadar özellik gelirmi bilemem.
R
RecLast OP ⭐ 18y
bi soraki patch bu olcak zaten 😄 ama pek beğenmedim ben garip duruo knight a benzettiler ice :S
W
WildKing ⭐ 19y
Paylaşıom için teşekkürler 😄
R
RecLast OP ⭐ 18y
nedemek knk 😄 beğenen varmı bu yeni patch i acaba ben sevmedim hiç bi garip 😄
R
RecLast OP ⭐ 18y
içerden resimler eklenmiştir...
V
volkanka ⭐ 17y
Gayet iyi olmuş.
C
Crisis ⭐ 19y
hic begenmedim simdiye kadar dresslere modifiye yapıp kakaladılar bize simdide mobların renkleriyle oynayıp önümüze koymaya calısıyolar..
R
RecLast OP ⭐ 18y
hic begenmedim simdiye kadar dresslere modifiye yapıp kakaladılar bize simdide mobların renkleriyle oynayıp önümüze koymaya calısıyolar..

🤝 aynen katılıyorum... bide mumya filminden alıntı var mumyada canlanan şeyleri buraya koymuşlar 😆 😆
E
exotic ⭐ 18y
Vaybe mükemmelmiş 😄
Güzel bilgiler güzel topic olmuş ^^
B
boo ⭐ 19y

🤝 aynen katılıyorum... bide mumya filminden alıntı var mumyada canlanan şeyleri buraya koymuşlar 😆 😆

kıyafetlerin rengini deiştirip koymalarını begenmiyorum ama
bnce bu güzel olmuş bütün mobların gelişmiş hali gibi ruhlu falan hepsi 😄 ben begendim
R
RecLast OP ⭐ 18y
Vaybe mükemmelmiş 😄
Güzel bilgiler güzel topic olmuş ^^

beğendiğine sevindim 😊

bnce bu güzel olmuş bütün mobların gelişmiş hali gibi ruhlu falan hepsi 😄 ben begendim

tek sen beğendin yeni halini 😈
W
Wyndra ⭐ 19y

tek sen beğendin yeni halini 😈

tek o deil bnde begendm 😄 🤝
I
IslamicCc ⭐ 19y
bu anlayamadıgın boşluk tief hunter lvl ini gösteren bar olsa gerek
A
Değişen herşeyin yerine daha iyilerinin geldiği kanaatindeyim.
Bize de kısa zamanda gelir umarım.
A
bu anlayamadıgın boşluk tief hunter lvl ini gösteren bar olsa gerek

Ben de öyle düşündüm. Arkadaşın charının job leveli 5ise öyledir. ancak o levelde 5 level job da biraz zor 🙄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: