Icerige atla
Extraloob

Kotu Game Hosting Boyle Olur niye Konusursun ki || GIR ||

· 16 Yanıt · 1.1K görüntüleme
A
armilx OP ⭐ 17y
Arkadasimin Yasadigi bir olayi gostermek istedim
simdi bir site var ark ona girmis yazmis server alcam boyle boyle
neyse yazmiyim daha alta yaziyor bakin ibret alin adam satmak mi istemiyorum kendini kusursuz mu zanediyor
KIM HAKLI BIDE ONU DERSENIZ SEVINIRIM :
16 Yanıt
C
Kim? Ne ? Ne zaman ? Nolmuş ? Ölmüş mü ?
A
armilx OP ⭐ 17y
30 dk oldu olmadi ark bana foto atali
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Bu tür işlere girişmeden önce mutlaka iş ve müşteri ahlakı olan referanslı firmaları tercih etmek en doğrusu.
A
armilx OP ⭐ 17y
Bide dikkat etiniz mi bilmiyorum Türkçe terk
"v" Oyunkurucu "w" olarak kullanıyor . Acaba Kaç Yaşında .
Liseli decedted
B
Belarj ⭐ 17y
sende haksızsın sen küfür edersen adamda küfür eder kimse kimsenin tribini çekmez böyle durumlarda
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
Mithrandir
Mithrandir ⭐ 19y
🙏 sı bir şirket anlayışı 🤘 🤘 🤘 🤘 🤘 🤘
Herakross
K
görevinin başındaki adama sövüyorsun adam sana laf diyincemi sorun oluyor yazık...
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
sende haksızsın sen küfür edersen adamda küfür eder kimse kimsenin tribini çekmez böyle durumlarda

Ne olursa olsun sen orada parayla hizmet veren bir kurumsun müşterin annene bile sövse taviz vermemen gerekir böyle rezil olmamak için.
C
CosmicGate ⭐ 16y
Sitenin sahibi haklı
Adam sana IP veriyo gir bak diyo sen başka yerdeyim diyosun ee madem başka biyerdesin neden konuşuyosun adamla. + adama ilk küfürü eden sensin adam da sana cevabını vermiş
A
armilx OP ⭐ 17y
Sitenin sahibi haklı
Adam sana IP veriyo gir bak diyo sen başka yerdeyim diyosun ee madem başka biyerdesin neden konuşuyosun adamla. + adama ilk küfürü eden sensin adam da sana cevabını vermiş

Tamam ilk ben küfür ediyorum ama adamın konuşmasını görmüyor musun git başka game hostinglere "hemen bilgi veriyim" "nasıl yardımcı olabilirim" "tabiki hemen" gibisnden konuşuyor...

Zaten bellii adam değil bu çocuk
A
armilx OP ⭐ 17y

Bi ornek veriyim Git herhangi bir yere canlı desteğe bağlan konuş konuş öylesine küfür etsen adam direk canlı desteği kapatır veya msn de ise seni siler bu kadar ..
adamın hiçbir şekilde küfür etmeye hakkı yok
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Bi ornek veriyim Git herhangi bir yere canlı desteğe bağlan konuş konuş öylesine küfür etsen adam direk canlı desteği kapatır veya msn de ise seni siler bu kadar ..
adamın hiçbir şekilde küfür etmeye hakkı yok

Senin küfür etmeye hakkın var ama adamın yok değil mi 😁
M
Mavi Reyiz ⭐ 19y

🍺

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: