Arkadaşlar,Eos Serverinde Sakın ola sakın char almayın,Arkadaşlarımın da dediği kadar varmış ne bir item bulunuyor nede silah bulsam bile Servet değeri!!
Buyrun;
- Resim Silinmiş.
Kötü Bir Silaha Servet Verdim Vermedi :((
· 23 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
D
DesTRoyeR09
⭐ 16y
deseydin çarımı vereym die ^^ 😆
düşünmedi değilim yha 90+5 silah toru topu nedirki allah'ım deli olcm clean bile bulunmyr xD
dedım sana tırıvı server diye 😜
dedım sana tırıvı server diye :P
haklıymışın dostum =( ama nerden bilebilirdim ki ? :!!&%&! :!!&%&! :!!&%&!
Al bendende o kadar.. Persia Serveride çok kötü b..ktan bir 94 lvl bowa sadece immo6 diye 200m istiyorlar. 94+9 iteme 650m istiyorlar. 94+3 sadece int 4 str 5 diye 60m istiyorlar.. Bıktım valla serverden sin: sin:
Beyler en iyi hercules Seal of Nova Glave 550-600m'den başlıyo=)
Al bendende o kadar.. Persia Serveride çok kötü b..ktan bir 94 lvl bowa sadece immo6 diye 200m istiyorlar. 94+9 iteme 650m istiyorlar. 94+3 sadece int 4 str 5 diye 60m istiyorlar.. Bıktım valla serverden sin: sin:
ah ah persia cap 90 a kadar hiç böylemiydi herkes birbirini tanır gerekirse beleş silah bile verirdi şimdi çoluk çocuk full oyunda...

ah ah persia cap 90 a kadar hiç böylemiydi herkes birbirini tanır gerekirse beleş silah bile verirdi şimdi çoluk çocuk full oyunda...
Aynen çoluk çocuk doldu her yer, bende tek tabanca takılıyorm adam gibi takılacak kimse kalmadı
Aynen çoluk çocuk doldu her yer, bende tek tabanca takılıyorm adam gibi takılacak kimse kalmadı
Nick nedir bro?

Nickim : uLToR__
( char evde botta kendi çapında kasılıyor ben iş yerinden kontrol ediyorum 😜 )
diyoli_sipto (blader) o bendim^^

oo iyi oldu serverde takılırz 😄
oo iyi oldu serverde takılırz :D
sattım çarımı bro oynamıyorum artık 😁

sağlık olsun 😁
sağlık olsun 😁
😆

C
Coq'Right2
⭐ 16y
Okullar başlasın çoluk çocuk kalmaz merak etmeyin 😄
Ps: Gold pahalandı adamlar bir item için servet istiyor anlamadım gitti:)
Ps: Gold pahalandı adamlar bir item için servet istiyor anlamadım gitti:)
kardeş yakında geri dönüyorum oyuna şu an bulunduğum yerde oyuna giremiyorum. 107 wiz. artık forumdada bol bol karşılaşırız zaten senin nick i aldm oyuna girince yazarım. bizimle takılırsın silah vs fln yardımcı olmaya çalışırız 😊
Beyler en iyi hercules Seal of Nova Glave 550-600m'den başlıyo=)
Bekleriz 😘
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap