Icerige atla
Extraloob

Kota Rekorum :D

· 14 Yanıt · 1.3K görüntüleme
R
RoyalFlash OP ⭐ 17y
1 TB taşınabilir harddisk alınca doldurmak lazım dedim ve 300gb olan rekorumu üst seviyeye çıkardım.Çok daha fazla olabilirdi fakat okulum oldugu için 16:00-24.00 arası bu kadar oldu 2-3 gün köy macerası 1-2 günde elektrik kesintisi derken bide premiumu ayın 3 ünde almıştım 3 günde ordan gitti.aşağı yukarı 7 gün kaybım var günde ortalama 20 gb indirrim ordan da hesaplarsak 800gb a yakın oluyor.Tabiki ttnetin çok yamukları oldu normalde 900-1000 arası hızım 400-300 lere düştü son 2 hafta.Ama yaza 1 premium çakıp 1tb zorluyacam yaşasın DOWNLOAD korsana HAYIR ! 😄

Bu arada malmısın niye bu kadar indiriyosun diyenler olursa yaşadığım yer küçük yani yeni çıkan oyunlar 2-3 sene sonra geliyor(pes 2008 oynuyorlardı düne kadr :D).Bende internet kafelere gidip oyun-film vs yüklüyorum maksat şehrim kalkınsın 😄 tabi bizde yolumuzu bulalım 😄

not:TTnetin 8mbit 15 gb kotalı tarifesindeyim allah razı olsun kotanın 200 katını yapmama rağmen hız kesintisi olmadı hayret 😄
14 Yanıt
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
1 TB taşınabilir harddisk alınca doldurmak lazım dedim ve 300gb olan rekorumu üst seviyeye çıkardım.Çok daha fazla olabilirdi fakat okulum oldugu için 16:00-24.00 arası bu kadar oldu 2-3 gün köy macerası 1-2 günde elektrik kesintisi derken bide premiumu ayın 3 ünde almıştım 3 günde ordan gitti.aşağı yukarı 7 gün kaybım var günde ortalama 20 gb indirrim ordan da hesaplarsak 800gb a yakın oluyor.Tabiki ttnetin çok yamukları oldu normalde 900-1000 arası hızım 400-300 lere düştü son 2 hafta.Ama yaza 1 premium çakıp 1tb zorluyacam yaşasın DOWNLOAD korsana HAYIR ! 😄

Bu arada malmısın niye bu kadar indiriyosun diyenler olursa yaşadığım yer küçük yani yeni çıkan oyunlar 2-3 sene sonra geliyor(pes 2008 oynuyorlardı düne kadr :D).Bende internet kafelere gidip oyun-film vs yüklüyorum maksat şehrim kalkınsın 😄 tabi bizde yolumuzu bulalım 😄

not:TTnetin 8mbit 15 gb kotalı tarifesindeyim allah razı olsun kotanın 200 katını yapmama rağmen hız kesintisi olmadı hayret :D

Aynen aynen. İyi geçirmişin ama tebrik ederim can-ı gönülden. Ben de pro sayılırım bu konuda 😈 😁
A
Adith ⭐ 18y
Benim kotada böyle bendensin. 😜
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
15 gb'ı 1 mb geçsem hızım kesiliyor. =/
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y

NoMoreSpeed 😁
D
Doma$no ⭐ 18y

NoMoreSpeed 😁

Güzeldi..
Aynı sorun bendede var ya 1-2 film izliyorum zaten csde kotayı götürüyo bi bakmışım youtube videoları bile yüklenmiyor.. :S
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

NoMoreSpeed 😁

puahhahaa süpppoooo espriiiiiiii 🙏 😈
R
RoyalFlash OP ⭐ 17y
ben 6-7 aydır bu tarifeyi kullanıyorum 1 kere kesildi daha kotayı geçince çok kötü oluyo yav 😄
E
Extrowe ⭐ 16y
Bendede hız sorunu var yav çözemedim hala.Torentten birşey indirirken 2mb ile çektiği bile oluyor fakat 2dklık videoyu 30dkya doluyor 😜
C
Chrysler ⭐ 16y
Benim fazla rekor yok en fazla 24gb. yaptım 😁
S
Sacrifices ⭐ 16y
bi keresinde 86gb yapmıştım
B
Belarj ⭐ 17y

Modemi kapatmamanı tavsiye ederim
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
U
Uprising ⭐ 19y

🤘
E
exotic ⭐ 18y
benim şuan vın var sadece sınırsız 8mbt olduğu sıralarda her gün her dakika filim indiriyodum 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: