evet admin yada g.modlardan her hangi birisi bi anket açsın kalıp kalmaması konusunda 1 kere girdim oraya sadece +18 yazıyo yani girmek serbest engelleyici bişi değil
ya gerçekten 18+ olsun ayda kapatılsın çok kormak istiyenler gitsin başka forumlar vardır mutlaka boyle b..... şeyleri yyınlayacak oraya takılsın
Bide FENERBAHÇEMİZ için bi global konu daha açalım TEbrikler için mucX mucX mucX mucX mucX mucX
FORZA FENER perde headbang2ft9
Korku bolumu kaldırılsın
· 17 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
bencede kapatılmalı 18- insanlar girebiliyor girmesinler diceksiniz ama ellerinde diil cok merak ediyolar bence kapatılmalı yada 18- kişilere erişim yasaklanmalı
ya gerçekten ya satanist sitesine çevirdiler burayı korku korku diye
1 aya kalmaz hepsi elindeki arşivi yayınlar sonrasında malzeme bulamazlar öylece kalır orası rahat olun siz Twisted Evil Mr. Green
ama o zaman da profilden 18 yaş ve üstü olarak ayarlar bişey değişmez Wink
bencede kapatılmalı 18- insanlar girebiliyor girmesinler diceksiniz ama ellerinde diil cok merak ediyolar bence kapatılmalı yada 18- kişilere erişim yasaklanmalı
[F New]Solo Gitarist
onu yapan adamda kendisi kasınıyodur artık
haklısın Wink
[F New]Solo Gitarist
1 aya kalmaz hepsi elindeki arşivi yayınlar sonrasında malzeme bulamazlar öylece kalır orası rahat olun siz Twisted Evil Mr. Green
yayınlasalar ne oluyo yani bi marifet olarak mı goruyolar anlamıyom bu bolumu konu acacağına git asdf yaz daha iyi Mr. Green
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
viewforum.php?f=196
asıl bura kalksın hiç orayla ilgilnenei görmedim xD Twisted Evil
Twisted Evil Twisted Evil
[ek #12654]
iyi temizlik laızm aslında Girls için konu açıldı ancak tutmadı bencede batterist haklı yani fazla ilgi goren bi köşe değil korku kaldırılırken arada oda halledilse iyi olur
oLay budur kahvekeyfi
biraz zaman tanıyın bu böLüme nedir bu kadar sorun istemeyen girmesin arkadaşLar detective
viewforum.php?f=196
asıl bura kalksın hiç orayla ilgilnenei görmedim xD Twisted Evil
katılıyorum.. hobi bölümü dışında doğru düzgün bişi yok. ilk defa siteye kayıt olan ve oraya giren biri forumu 2. sınıf sanabilir
hocam korkucuların paylaşımı bitmez bak kendimden örnek verim şuan bilgisayarda kayıtlı nerden baksan 100-150 e yakın video 1000-2000 geçik korkunç resim var ki ben o kadar ilgilenmedim ordan burdan buldum bunları . upload edim paylaşıcam bunları hepsi çok ei
hatta bi video var muhteşem adamın teki gece gece mezarlıkta hayaleti kameraya çekiyo feyk felandır ama yinede ürkütücü . diğerleri önemsiz kafa kesme göz çıkartma falan Very Happy
(önemsizlerime bakın) şakaydı o kadar önemsiz değiller 😊
bi gün upload edip konu açacağımda çok sıkıntı verici bi internetim olduğum için yemiyo başlaması 😊 pansiyonda 2048 lik interneti 20 kişi kullanıyoruz herkez bişey indiriyo gnaaa geldi.
konuyla ilgilide kapatılmasın lütfen arada bir girip bakıyorum yeni videolar gelmişmi diye.
Kaldırılmasın ama o zaman şöyle kusmak üzere olan bir smiley yaptım ps de bizzat. Onu ekleyelim Okan cım. Mr. Green
- Resim Silinmiş.
Edit: Bir tane de bu stil yaptım sade. "- Resim Silinmiş." onları daha çok seviyorsun zannımca. Mr. Green
- Resim Silinmiş.
Edit: Bir tane de bu stil yaptım sade. "- Resim Silinmiş." onları daha çok seviyorsun zannımca. Mr. Green
Z
zebani2059
⭐ 19y
kalksın bencede ellerindeki stok bitse bile dediğin gibi bu sefer 2. baskıya başlaycaklar aynı fotolar bi kaç kere yayınlanıcak
sadece korku olsa eywallah devam da iş iice satanistlie fetişistlie girdi
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap