Icerige atla
Extraloob

KopKop işte başlıyoruz

· 16 Yanıt · 1.6K görüntüleme
16 Yanıt
lemonade
lemonade ⭐ 17y
ilk resim gold botları andırıyor 😜
ps:hayırlı olsun yeni yolculuk 🍺
Kalkandelen
uğraşılmaz dostum bunlarla tek tek 😕 ben bi ara 5 tane denemiştim en sonunda bıkkıntı geldi ve öylece bıraktım 😈 😄
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
uğraşılmaz dostum bunlarla tek tek 😕 ben bi ara 5 tane denemiştim en sonunda bıkkıntı geldi ve öylece bıraktım 😈 :D

bilader uğraşacak,ben keyfini sürecem.kafam rahat 😈 summer3:
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
8'li parti yapmışlığım var birkaç kere. Uğraşması çok zor oluyor gerçekten. Güzel yanları ile birlikte bir sürü eksisi de var. İyi eğlenceler. 😊
Kalkandelen
uğraşılmaz dostum bunlarla tek tek 😕 ben bi ara 5 tane denemiştim en sonunda bıkkıntı geldi ve öylece bıraktım 😈 :D

bilader uğraşacak,ben keyfini sürecem.kafam rahat 😈 summer3:

iyimiş o zaman 😄
C
ColdHeart ⭐ 17y
iyidir iyi bende 2. ptyi kurma hazırlıkları yapıyorum diğer pt 111 lwl hâla nova kasıyolar 😊
C
cLonny ⭐ 18y
yeğen biliyorsun bende 2 pt kasıyordum toplamda 11-12 char ile ama bir süre sonra sıkılıyor insan 😄 en güzeli tek pt yapacaksın ve honorunu vs kasacaksın. Yinede hayırlı ola bakalım 😄
ps : bana rakip olmaya çalışmayın ezerim ulen xP
L
16GB READYBOOST lu flash al ram yerini görür azcik 😊
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
yeğen biliyorsun bende 2 pt kasıyordum toplamda 11-12 char ile ama bir süre sonra sıkılıyor insan 😄 en güzeli tek pt yapacaksın ve honorunu vs kasacaksın. Yinede hayırlı ola bakalım 😄

yaw erdicim sana rakip olan adamlar zaten belli ben daha fasulyeden sayılırım ^^
ps:düzceli81 🍺 çaktırmayın görmesin bunu 😆 😆
bluesman
bluesman ⭐ 17y
kolay gelsin alkis:
D
duzceli81 ⭐ 17y

yaw erdicim sana rakip olan adamlar zaten belli ben daha fasulyeden sayılırım ^^
ps:düzceli81 🍺 çaktırmayın görmesin bunu 😆 😆

Yine en bastan h.o ne diyelim DEVAM 😄 ™
W
WikiLeaks ⭐ 17y
araya 1 2 çin char sıkıştır tavsiyem geleceğe yatırım
C
cLonny ⭐ 18y
araya 1 2 çin char sıkıştır tavsiyem geleceğe yatırım
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
kendine bi bard attacker bul bence wizle sp zor 😄
M
MainMagic ⭐ 18y
kendine bi bard attacker bul bence wizle sp zor :D

Çin karakter varsa pt ye hiç almasan iyi olur.Böyle academy buff açıkken full eu ptyle %20 sp fazladan alırsın.
Onglarda sp kasacaksan 94+ bard bulman şart.
Dlvl yapabileceğin ve korunaklı, iyi bi slot bulursan birde level 19-27 arasında giderse günlük en az 50 k sp yaparsın

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: