ya Leth4alı falan geri mi istesek burası çok sıkıcı oldu Very Happy hareketlenme yok Very Happy
-_-
· 12 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
K
kahpehayat
⭐ 19y
puhaahahah Razz
canın kavga istiyor sanırım Laughing
kimsenin canı kavga istemiyo hak ettiği cevabı istioyo... kavgayı kimse istemez... hepinizi rencide ederim..Very Happy kahpehayat bide buna puhaahahah diyiverde bizde gülelim
Lethal in bualarda olmadıgını nerden biliyorsunuz? Exclamation extraokk
K
kahpehayat
⭐ 19y
kimsenin canı kavga istemiyo hak ettiği cevabı istioyo... kavgayı kimse istemez... hepinizi rencide ederim..Very Happy kahpehayat bide buna puhaahahah diyiverde bizde gülelim
tmm cnm dedim bile puahahha
harbiden ama darkBORN gitti bu siteden hercules bölümü çekilmez oldu eskiden her gün bişeyler yazılır paylaşılırdı şimdi ise 3 aylık konular en başta kahvekeyfi headbang2ft9 headbang2ft9
Bu forumun keyfi sadece Hercules bölümüyle bitmiyor. Site çekilmez olmuşmuş. Önceden burada hep kavga oluyordu çok mu zevkliydi sence?
anca gülersin zaten Very Happy
ya Leth4alı falan geri mi istesek burası çok sıkıcı oldu Very Happy hareketlenme yok Very Happy
Dodican bu cumlelerindne dolayı Lethal seni kara listeye almıs Rolling Eyes
Dodican bu cumlelerindne dolayı Lethal seni kara listeye almıs Rolling Eyes
normaldir biri de bana böle bişi yapıcak kara listenin en üstüne koyardım
K
kahpehayat
⭐ 19y
anca gülersin zaten Very Happy
ya kardeş sen bi oyundan bana pm at derdini anlayamadım ben nedir bi öğreneyim derdini oke hadi ßß
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap