Arkadaşlar Meak etiğim bişe var 52 Lwl Nuke m var Nukeler lw 5k vurom kendi limdeki canavara Ama Blade combolarla 6k fian vurorum Ve full intim ? yakaşık aynı sure Bu rda nukenin avanajı ne pvpde wizler be n skil basana kadar Snow yoksa olduruo Varsa 😈 Ne ise Blade chai combo bassam Bam Gum bum (can 1.880 wizin de 600 600 600 nukenin yarısında atıo Şimdi nie nuke açıoruz??benim meak etiğim bu (50 Lwl Light 48 bicheon)NBence nukelerin atakları artıtlımalı yan daki yuzdeler %40 filan artırmalı bence Yoksa Adam nie nuke acsın (npc set) 👴
?
· 7 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
Bişi anlamadım ama nukerden pişmansın gibi 😆 52 lv. ne ki ? benden al silk git char al 😁
ilk okul hocan kimdi bi tanıştır beni 😆
F
FatalNukeZ
⭐ 16y
Nuker 90+ oldumu zevki çıkar düşük levellerde bir icraat beklememek lazım 🕵️ Sword skilleriyle çok vurmasının sebebi blade giyersen veya sword skillerini max tutuyorsan ve sword skillerinin yüzde vuruşları nukeye göre fazla olması 🤝
Nuker 90+ oldumu zevki çıkar düşük levellerde bir icraat beklememek lazım 🕵️ Sword skilleriyle çok vurmasının sebebi blade giyersen veya sword skillerini max tutuyorsan ve sword skillerinin yüzde vuruşları nukeye göre fazla olması 🤝
yo 52 Lwl npc sword giyotum şu siyah ve ucu v şeklinde olan
yo 52 Lwl npc sword giyotum şu siyah ve ucu v şeklinde olan
fatalnukez doğru söylemiş. Ucu v şeklinde olan derken ne demek istedin anlamadım ama silahın sword olmalı.
sword silahım 52 lvl swordu nun ucu v ye benzio oyuzden soledim[
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap