Icerige atla
Extraloob

Kolay İmza Yapımı || Resimli Anlatım

· 38 Yanıt · 17K görüntüleme Sabitlenen
38 Yanıt
M
Metover OP ⭐ 18y
Deneyen Arkadaşlarımızın Çalışmaları

Canova
- Resim Silinmiş.

NightStalker
- Resim Silinmiş.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
işte çalışma işte rehber hemde sıcağı sıcağını bir bilenden sorunlarınızı her türlü kendisine konu altından sorabilirsiniz, hacım ellerine sağlık süppoo güncel bir çalışma olmuş 😘
S
SilentLord ⭐ 17y
Bugün geç olduğundan dolayı yarın hemen denemeyi düşünüyorum paylaşım çoooooook güzel olmuş öptüm yanaklarından 😘
M
Metover OP ⭐ 18y
Örnek olması için benim yaptığım çalışmaya göz atabilirsiniz.

[download]RapidShare
Dosya.tc[/download]
S
SilentLord ⭐ 17y
şu rander ile textureleri netten bulamadım elinde güzel bir site varsa özel mesajdan atarsann çoook ama çok sevinirim 😘
D
Doma$no ⭐ 18y
yarın denemeliyim bunuya bir imza şart artık : )
A
asturab ⭐ 16y
eline saglıkta usta.adobe photoshopla yapmısın ve bılmeyenler nerden anlasın overlay brush ları 😊 daha ayrıntı olablırdı 👍
M
Metover OP ⭐ 18y
şu rander ile textureleri netten bulamadım elinde güzel bir site varsa özel mesajdan atarsann çoook ama çok sevinirim 😘

Textureler İçin
Renderlar İçin
M
Metover OP ⭐ 18y
eline saglıkta usta.adobe photoshopla yapmısın ve bılmeyenler nerden anlasın overlay brush ları 😊 daha ayrıntı olablırdı 👍

Overlay nasıl yapıldığını gösterdim, adobe photoshop giriş düzeyinde birisi brush'ın ne demek olduğunu zaten bilir, bilmeyen için ise çok küçük bir araştırma ona yardımcı olacaktır.
M
Metover OP ⭐ 18y
/Güncel
Sabit olmuştur. Teşekkürler.
C
Canova ⭐ 17y
çok güzel bi çalışma yapmışsın teşekkürler 😘
M
Metover OP ⭐ 18y

Sağol, bugün deneyen arkadaşların çalışmalarını bekliyorum. 😘
C
Canova ⭐ 17y

ya senin yaptığın imzadaki 13.layerda olan png nin bir linkini verirmisin çok aradım öyle 3D render ama yok sadnessla1 olanlarda png değil ve arkası siyah oluyo güzel durmuyo
P
popolin007 ⭐ 18y
gzl
M
Metover OP ⭐ 18y

ya senin yaptığın imzadaki 13.layerda olan png nin bir linkini verirmisin çok aradım öyle 3D render ama yok sadnessla1 olanlarda png değil ve arkası siyah oluyo güzel durmuyo

/Güncel 3D Renderlar konuya eklendi. (En Alt Kısım)
A
Avasin ⭐ 17y
Metover buyur bro 🙏 🙏 🙏
C
Canova ⭐ 17y

/Güncel 3D Renderlar konuya eklendi. (En Alt Kısım)

ty so much bro ❤️ bi başliyim imza yapmaya bakalım nasıl olucak 😜
C
Canova ⭐ 17y
elimden geldiğince bişeyler yaptım ama kendi yaptığımı kendimde pek beğenmedim 😜 bakalım siz ne diceksiniz:
(zaman sıkıntısı nedeniyle biraz geç oldu yoksa daha kısa sürede yapabilirdim:))
Spoiler
- Resim Silinmiş.

not: benim imzamdaki beyaz çizgiler nasıl yapılmış acaba ben öyle yapmak istedim ama olmayınca başka şekilde yaptım 😜 (daha yaratıcı oldu 😜 )
M
Metover OP ⭐ 18y
elimden geldiğince bişeyler yaptım ama kendi yaptığımı kendimde pek beğenmedim 😜 bakalım siz ne diceksiniz:
(zaman sıkıntısı nedeniyle biraz geç oldu yoksa daha kısa sürede yapabilirdim:))
Spoiler
- Resim Silinmiş.

not: benim imzamdaki beyaz çizgiler nasıl yapılmış acaba ben öyle yapmak istedim ama olmayınca başka şekilde yaptım 😜 (daha yaratıcı oldu 😜 )

Gerçekten güzel olmuş, denedikçe kendini daha fazla geliştirirsin eline sağlık, konuya ekliyorum hemen. 😘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: