- Resim Silinmiş.
Konu eskidi. Arka sayfalara kaydı. Konuyu baştan sona yeni bir anlatımla anlatacağım.
1 - "File>New" diyerek (500x500) formatında yeni bir dosya açalım.
2 - "Rectange Tool" ile sahnemize aşağıdaki gibi bir şekil çizelim.
- Resim Silinmiş.
3 - Yukarıdaki menüden "Layer>Layer Style>Drop Shadow" 2 tıklayın. Karşınıza aşağıdaki pencere çıkacaktır.
- Resim Silinmiş.
5 - Açılan pencereden sol tarafta "Gradient Overlay" a tıklıyoruz. Ayarları aşağıda.((((Renk Kodları: "#22bbe7" ve
"#0c7897" )))))
- Resim Silinmiş.
6 - Sonuç aşağıdaki gibi olacaktır.
- Resim Silinmiş.
7 - Yine pencere açıkken "Stroke" seçiyoruz. Renk olarak "363636" belirliyoruz. Ayarlar aşağıda.
- Resim Silinmiş.
8 - Şekillendirmeye devam ediyoruz.
9 - Yandan "Inner Glow" seçiyoruz. Renk kodu olarak "#5fc9e8" kullanıyoruz. "Blend Mode" > Normal yapıyoruz.
Detaylı resim aşağıda. Aşağıdaki resme göre ayarlıyoruz.
- Resim Silinmiş.
10 - Pencereyi kapatmadan son kez "Bevel and Emboss" a tıklıyoruz ve ayarları aşağıdaki gibi yapıyoruz.
Size: 100px ve Soften:0 olacak. Detaylı resim aşağıda mevcuttur.
- Resim Silinmiş.
11 -Sonuç aşağıdaki gibi olmalı,olmak zorunda. :)
- Resim Silinmiş.
12 - Şimdi aşağıda da anlattığım gibi yeni bir layer(katman) oluşturun.
- Resim Silinmiş.
13 - Şimdi oluşturduğunuz katmana bir kez tıklayın. "CTRL" 'ye basılı tutun ve hemen altındaki
katmanı (şeklimiz) seçin. Göreceksiniz ki iki katman da "seçili" hale gelecek. Daha sonra "CTRL+E"
yaparak bu iki katmanı birleştiriyoruz.
14 - Aşağıdan gösterdiğim aracı (Dodge tool) seçiyoruz. Yukarıdan da benim seçitğim fırçayı
seçiyoruz. Detaylı resim aşağıda.
- Resim Silinmiş.
15 - Şeklimizin üzerine darbeler atarak güzel bir şekil yapmaya çalışıyoruz. Ben aşağıdakini yaptım.
Bu işlemi yaparken dilediğiniz fırçaları kullanabilirsiniz.
- Resim Silinmiş.
16 - Şimdi internetten güzel bir resim bulalım. Ben aşağıdaki resmi buldum. İlk ders için bunu kullanmanız
daha mantıklı olacaktır.
Resmi görmek için tıklayın; http://www.softpedia.com/screenshots/Milla-Jovovich_1.png
17 - Daha sonra resmimizi açıp şeklimizin bulunduğu dosyaya atıyoruz. Resim aşağıda.
- Resim Silinmiş.
18 - Resmin katmanı seçiliyken "CTRL+T" yaparak resmi uygun boyutlara getiriyoruz.
Ben bunu önceki resimde yapmıştım. :)
19 - Resmi şeklin uygun bir yerine koyup modunu "Overlay" yapıyoruz. Detaylı resim aşağıda.
- Resim Silinmiş.
20 - Daha sonra şeklimizin buldunduğu katmanı seçiyoruz. "Rectungalar Marque Tool" adlı aracımızı seçiyoruz.
Şeklimizin tamamını seçiyoruz. Resim aşağıda.
- Resim Silinmiş.
21 - Şimdi burasını iyi okumalısınız. Seçtiğiniz bölgenin üstüne ""Rectungalar Marque Tool" ile sağ tıklayıp,
"Select Inverse" yapıyorsunuz. Böylece seçimi tersine çevirmiş oluyorsunuz.
22 - "Select Inverse" yaptıktan sonra üstteki kadınımızı seçiyoruz. Katmanını seçiyoruz daha doğrusu.
Üstteki katmanı seçtikten sonra "Delete" tuşuna basıyoruz ve böylece de dışarıda kalan bölgeleri silmiş
oluyoruz.
23 - Şimdi yine "CTRL" tuşuna basılı tutarak iki katmanı da seçiyoruz. Daha sonra "CTRL+E" yapıyoruz
ve iki katmanı birleştiriyoruz.
24 - Dilerseniz üzerine fırça kullanarak şekiller oluşturabilirsiniz. Ben oluşturmadım.
25 - Şimdi yazı yazma aracımızı seçiyoruz ve nickimizi yazıyoruz.
26 - Yazımızı yazdıktan sonra "Layer>Layer Style>Drop Shadow" dan gerekli efektleri veriyoruz.
Buraya ayrıntılı girmeyeceğim. Yukarıda anlattım çünkü. Yazımıza şekil verilmiş hali aşağıda.
- Resim Silinmiş.
İmza Yapımı || Resimli Anlatım [Yenilendi]
· 140 Yanıt · 34K görüntüleme 0 okuyor Sabitlenen
140 Yanıt
prd arkadaşlar yanlış yere açmışım Very Happy . ksurra bakmayın.gerçekten çok hastymm .taşınsın konu
teşekkürler extraokk mucX
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
çok güzel eline sağlık
Başlığı şöle yap dah hoş durur vede herkeste ps yok gene iş sana kaldı Twisted Evil
Başlığı şöle yap dah hoş durur vede herkeste ps yok gene iş sana kaldı Twisted Evil
İmza Yapma[Resimli Anlatım]
çok güzel eline sağlık
Başlığı şöle yap dah hoş durur vede herkeste ps yok gene iş sana kaldı Twisted Evilİmza Yapma[Resimli Anlatım]
Mr. Green sağlık olsun kahvekeyfi
Resimlere görsellerimiz eklense tam süper olacak:)
Güzel konu extraokk
Güzel konu extraokk
taşındı sorun yok tşk ler güzel çalışma
çok uzun anlatılmış,arka plan rengini yap render ı yapıştır 3-5 fırça vur tamam işte al sana imza Very Happy
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
çok uzun anlatılmış,arka plan rengini yap render ı yapıştır 3-5 fırça vur tamam işte al sana imza Very Happy
Mr. Green
ya bu siteye resim yerleştirmek için fot şhop mu lazım ? bende yok we bulamadım ama word de süper bişi hazırladım ama onuda koyamıyorum anlamadım ben bu işi yaw
Çok Güzel Bir Paylaşım Tşkler
malum herkezde ps yoq .. hocam senin kullandıgını bi upload edersen crac i idi cartıydı curtuydu hep sini 😊 ( zahmet verdik ama D: ) çok saaol şimdiden 😊
malum herkezde ps yoq .. hocam senin kullandıgını bi upload edersen crac i idi cartıydı curtuydu hep sini 😊 ( zahmet verdik ama D: ) çok saaol şimdiden 😊
viewtopic.php?f=215&t=15425
burdan indirebilirsin crackli
İnsanların Yeteneklerinin Haddi Hesabı Sınırı Falan YOk Yhaw Bu İnsanlar Kendini Aşmış Adeta Profesor Olmuş Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Game Designer
⭐ 19y
elinesağlık ilker isime yaricaq =)
yes.
Arkaplanı "#dce1e5" rengli ile boyuyoruz... derken???
arkaplanı onunla doldurucan işte Mr. Green . paint bucket tool mu ne onla boya işte .(
)
arkaplanı onunla doldurucan işte Mr. Green . paint bucket tool mu ne onla boya işte .()
Kusura baqma işte cahellik photoshop u yükleyeli 2 hafta oluo Mr. Green
Bi de burlarda photoshop bilen yoqqi çevremde olsa keşke Neutral
arkaplanı onunla doldurucan işte Mr. Green . paint bucket tool mu ne onla boya işte .()
Kusura baqma işte cahellik photoshop u yükleyeli 2 hafta oluo Mr. Green
Bi de burlarda photoshop bilen yoqqi çevremde olsa keşke Neutral
Herkes PS'yi ilk yükleyişinde o dönemi geçirir Very Happy . Çok ders yap extraokk
Ders yap diosunda daha dandik imza yapmayı bile beceremiom yoksa geliştircem Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap
)
)