avril açtı eskişehir buluşması die bizde bi yer zman belirleyim kocaeli buluşması yapsak
kocaeli buluşması
· 20 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
hacım bana uyar FoReWeRKöRFeZ seni sewdim extraokk
hacım körfezdenmisin ben körfez denimde
ben merkezdeyim extrabeer
hacım forumlarda hep yanındayım extraokk nede olsa kocaelilisin Twisted Evil HoDRiMeYDaN Twisted Evil
saol kanka aynen yanıdayım extrabeer
ya hepiz ya hiçiz hepimiz izmitliyiz extraokk extraokk
Beyler BEN KOCAELİ Gölcük hodri meydan antisakarya ve bursa 07 gençlik kardeşizz
Beyler Kocaeliler diye bi Konu açalım yhaa Wink Wink
Beyler Kocaeliler diye bi Konu açalım yhaa Wink Wink
bencede
cidden bir buluşma yapın günü fotoğraflarla süsleyin öncüler siz olun biz devamını getirelim detective
cidden bir buluşma yapın günü fotoğraflarla süsleyin öncüler siz olun biz devamını getirelim detective
şöle sazlı sözlü bi cümbüş yapak Very Happy
Hodri MEYDAN BÜYÜKSÜNNNN...ANTİ SAKARYAAA NOOB BURSA....KOCAELİ GÖLCÜKKKKK ALAYINA GİDERRRR Cool Cool Cool Cool Cool
KOCAELİSPOR
bende körfezdendim depremden sonra tasındık Sad
beyler ben hemen stadın yanındayım stadda bi maç günü buluşak ordan çarşıya felan headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9
bende katılırım eger müsait olursam gölcükdeokuom ama izmite yakın bi yerde oturuom neyse ayarlarsanız katılabilirim
beyler ben hemen stadın yanındayım stadda bi maç günü buluşak ordan çarşıya felan headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9
hafta sonu maçtayız hordi meydan trübünüde extraokk
nasıl tanıyabilirim sizi karanfil felan takın Mr. Green Mr. Green Mr. Green
nasıl tanıyabilirim sizi karanfil felan takın Mr. Green Mr. Green Mr. Green
tuna abi var 20 numara formalı davul çalıyo yanlarına baq extraokk
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap