_ __KnowinG__ OP ⭐ 17y 15 yil once #1 bugünkü pach den sonra hp % 100 de buldum nasıl yattığımı bnde bilmiyorum ama hp % 30 da yattım ama sonuç yine benim makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
J Junup ⭐ 16y 15 yil once #2 Yinemi A.q HayıLı olsn Kanka 🍿 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Warden_ ⭐ 17y 15 yil once #3 Tebrikler ! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ __KnowinG__ OP ⭐ 17y 15 yil once #4 Saolun... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A ALpique ⭐ 17y 15 yil once #5 Gz 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ __KnowinG__ OP ⭐ 17y 15 yil once #6 Gz ;)saol cool2: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #7 walla canım çekti şu işler bir rahatlasın geceyarıları saa 3-4'te yarky keseceğim her gece 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil