_ __KnowinG__ OP ⭐ 17y 15 yil once #1 Pvp den reserwe ile gittim ve tek zerkle kestim cool2: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
D DragStar ⭐ 16y 15 yil once #2 Tebrikler.... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ __KnowinG__ OP ⭐ 17y 15 yil once #3 Tebrikler....Saol 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Avasin ⭐ 17y 15 yil once #4 offf bayılıyorum lord atmosferine tebrikler 💃 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ __KnowinG__ OP ⭐ 17y 15 yil once #5 offf bayılıyorum lord atmosferine tebrikler 💃Teşekkür Ettim 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F freakofSRO ⭐ 18y 15 yil once #6 tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Junup ⭐ 16y 15 yil once #7 hayırlı Olsn Kanka summer4: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil