Norveç'te 24 yaşındaki bir kadın, erkek arkadaşına uykusunda tecavüz etmek suçundan 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.
İsveç basınında yer alan haberlere göre, tecavüz suçlamasını kabul etmeyen kadın, ilk duruşmada 9 ay hapse mahkum edildi. Yapılan testler sonucunda erkek arkadaşına tecavüz ettiği tespit edilen kadın, cezaya itiraz ederek, temyize gitti.Mahkemenin verdiği cezanın,bir üst mahkemede görüşüleceği, delillerin yeterli bulunması halinde, tecavüzden suçlu bulunan kadının 10 ay hapis cezasına çarptırabileceği bildirildi.
Norveç'in Bergen kentinde meydana gelen olayda, uykusunda kendisine tecavüz ettiğini öne süren genç adam, polise başvurarak kız arkadaşından şikayetçi olmuştu.
Kız, Erkek Arkadaşına Tecavüz Etmiş
· 21 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
S
StickControl
⭐ 19y
demmekki herşeyi biz erkekler yapmıoruz 😆
yaramaz kız 👴 😁
yaramaz kız 👴 😁
L
last_knight
⭐ 19y
bizede etse 😄
B
Black Rain
⭐ 19y
heh İşte Kanıt. Hep Erkek Hep Erkek Nereye Kadar... 😊
J
Journalist
⭐ 19y
neden 9 ay aynı şeyi bir erkek yapsa yıllarca yer neden kadın yapınca 9ay ben olsam cezaya itiraz ederdim namusumu kirletti diye :evil:
L
last_knight
⭐ 19y
neden 9 ay aynı şeyi bir erkek yapsa yıllarca yer neden kadın yapınca 9ay ben olsam cezaya itiraz ederdim namusumu kirletti diye :evil:
idam edelim 😁
yorumsuz 😄 olacak şey değil (:
Norveç.. 😉
işte hayalimdeki olan iskandinav ülkelerinden bir tanesi norveç agh aghh neden gitmek istediğimi anlıyorsunuz di mi 😜
B
Black Rain
⭐ 19y
işte hayalimdeki olan iskandinav ülkelerinden bir tanesi norveç agh aghh neden gitmek istediğimi anlıyorsunuz di mi :P
kızların sana tecavüz etmesine zaman Kalmaz Zanımca 😄
banada etsin banada 😜
bizede etse :D
nerde o günler tecavüz etmesine gerek yok o norveçliler buraya gelse pşt gel evime dese iş biter tecavüze gerek kalmaz morveçlilerle chat yapacam yarın.
L
last_knight
⭐ 19y
nerde o günler tecavüz etmesine gerek yok o norveçliler buraya gelse pşt gel evime dese iş biter tecavüze gerek kalmaz morveçlilerle chat yapacam yarın.
atsana adresini 😁
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Onlar nereli oluyor ki 😁
S
StickControl
⭐ 19y
Onlar nereli oluyor ki 😁
😁 😁 😁
arkadaş çok yoldan geçen her Norveçliye pşt yapar 😉 😆
H
HaveKinqGlavie
⭐ 18y
Ben olsam tesekkurler askım derdım. 😁
M
Misproject
⭐ 19y
ilginç
muahaha öyle kız bulacamda şikayet edecem he ? delimisin hergün uyurum tecavüz etsin diye:D
H
HurRicanEmJ
⭐ 19y
keske kız arkadasım bana uykumdayken tecavuz etse eheıeheheh uyanırdım 😈 ..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap