Icerige atla
Extraloob

Kız arkadaşınızın mini etek giymesine izin verir misiniz?

· 52 Yanıt · 10K görüntüleme
A
Absence OP ⭐ 19y
Sonuçları görelim merak ettim durup dururken geldi aklıma 😁
52 Yanıt
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
(Y)
A
Avenger ⭐ 18y
Tabiki evet.
O
os1 ⭐ 19y
Tabiki evet.
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
benim sevgilim mini etek giyer zaten 😎
T
TafareL ⭐ 19y
Abartıcak kdr giyerse karşırız 😉
B
Ben de ⭐ 17y
Durum'a ( Gidilicek yere göre ) değişir 🤝
Zaten sevgilim ne zaman mini etek giyeceğini bilir 😎
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Ne isterse giyer hatun dediğin , zaten aklı başında olan nerde nasıl giyineceğini bilir 😎

"Kadın dediğin >> Namussuzluğunu, ahlaksızlığını ancak ve ancak seni baştan çıkarırken kullanacak, yan gözle adam kesmeyecek"
[ek #12654]
X
xcorelli ⭐ 18y
Ne isterse giyer hatun dediğin , zaten aklı başında olan nerde nasıl giyineceğini bilir 😎

"Kadın dediğin >> Namussuzluğunu, ahlaksızlığını ancak ve ancak seni baştan çıkarırken kullanacak, yan gözle adam kesmeyecek"

🤝
T
TheRage ⭐ 18y

+1
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Evet
Z
ZikywaL ⭐ 19y
Kız arkadaşım olsaydı giyerdi 😁

+1

🙏
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
Diğer diyorum.
Ben varken donsuz gezsin ben yokken normal giyinsin.
Ps: Abartı.com 😜
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Diğer diyorum.
Ben varken donsuz gezsin ben yokken normal giyinsin.
Ps: Abartı.com :P

Hatun dediğin
Evde donlu , yatakta "anlarsınya" 😁 , Sokakta mini etekli , Plajda tangayla
gezmelidir 😈
S
SilentLord ⭐ 17y
Tabikide karışmam fakat çok sıklıkla giyerse karışırım 😆
R
Rochas ⭐ 16y
tabiki evet önemli olan etek değil kızın düşünceleridir zaten
J
JetHomme ⭐ 19y
çok nadir.
K
sanane milletin kız arkadaşından ? istersen bide caps verelim mini etekli bide normal elbiseyle hangisini beğenirsen artık .?
A
Avasin ⭐ 17y
Hayır tabikide vanda öyle giyecek bir iki cins tip tip bakacak bende onlara kafa göz dalmayacağım öylemi
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
altın kural hatunum öyle güzel olmalı ki herkes kıskanmalı uff hatuna bak yanında ki tospaya bak demesi lazım bu bağlamda tanga g-string'siz yanımda hatun gezdirmem etek mini olmuş tayt giymiş dilerse çıplak gelsin hiç dert değil basit şeyler bunlar takılmamak lazım makara:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: