Sonuçları görelim merak ettim durup dururken geldi aklıma 😁
Kız arkadaşınızın mini etek giymesine izin verir misiniz?
· 52 Yanıt · 10K görüntüleme 0 okuyor
52 Yanıt
NoMoreLove
⭐ 18y
(Y)
Tabiki evet.
Tabiki evet.
Nina Ricci
⭐ 17y
benim sevgilim mini etek giyer zaten 😎

Abartıcak kdr giyerse karşırız 😉
Durum'a ( Gidilicek yere göre ) değişir 🤝
Zaten sevgilim ne zaman mini etek giyeceğini bilir 😎
Zaten sevgilim ne zaman mini etek giyeceğini bilir 😎
Ne isterse giyer hatun dediğin , zaten aklı başında olan nerde nasıl giyineceğini bilir 😎
"Kadın dediğin >> Namussuzluğunu, ahlaksızlığını ancak ve ancak seni baştan çıkarırken kullanacak, yan gözle adam kesmeyecek"
"Kadın dediğin >> Namussuzluğunu, ahlaksızlığını ancak ve ancak seni baştan çıkarırken kullanacak, yan gözle adam kesmeyecek"
[ek #12654]
Ne isterse giyer hatun dediğin , zaten aklı başında olan nerde nasıl giyineceğini bilir 😎
🤝
+1
Evet

Kız arkadaşım olsaydı giyerdi 😁
🙏
+1
🙏
Diğer diyorum.
Ben varken donsuz gezsin ben yokken normal giyinsin.
Ps: Abartı.com 😜
Ps: Abartı.com 😜
Diğer diyorum.
Ps: Abartı.com :P
Hatun dediğin
Evde donlu , yatakta "anlarsınya" 😁 , Sokakta mini etekli , Plajda tangayla
gezmelidir 😈

S
SilentLord
⭐ 17y
Tabikide karışmam fakat çok sıklıkla giyerse karışırım 😆
tabiki evet önemli olan etek değil kızın düşünceleridir zaten
çok nadir.
K
kralkofteci
⭐ 17y
sanane milletin kız arkadaşından ? istersen bide caps verelim mini etekli bide normal elbiseyle hangisini beğenirsen artık .?
Hayır tabikide vanda öyle giyecek bir iki cins tip tip bakacak bende onlara kafa göz dalmayacağım öylemi

altın kural hatunum öyle güzel olmalı ki herkes kıskanmalı uff hatuna bak yanında ki tospaya bak demesi lazım bu bağlamda tanga g-string'siz yanımda hatun gezdirmem etek mini olmuş tayt giymiş dilerse çıplak gelsin hiç dert değil basit şeyler bunlar takılmamak lazım makara:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap