http://www.youtube.com/watch?v=Tm61tXlGblI&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edivxplanet%2Ecom%2Findex%2Ephp%3Fshowtopic%3D94868
Kisa Film Festivalinde En iyi film odulunu alan fransiz yapimi bes dakikalik cok anlamli guzel bir film Turkce altyazi
Her ne kadar youtubede aptal aptal yorumlar yapilsada genede mukemmeldi izlemenizi tavsiye ediyorum
yorumlarinizi bekliyorum
Kisa Film Severlere
· 13 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
valla süper bişey de üzüldüm kadına s
pff kötü oldu ya. bide utanmadan sölüyo skeçti die. şimdi saydırcam... Evil or Very Mad
hacım muhteşem bir filmdi bayıldım skeçti haaa Twisted Evil
başka varsa hemen alabilirim cidden çok sevdim bu arada fransız dilini özlemişim pariste yarılıyordum bunların konuşmasını duyunca çok sexy ile itici arasında birşey Razz
başka varsa hemen alabilirim cidden çok sevdim bu arada fransız dilini özlemişim pariste yarılıyordum bunların konuşmasını duyunca çok sexy ile itici arasında birşey Razz
Ya fransiz bana kufur ediyordu saniyordum benle seks yapmak istiyor ama harbiden su sinema sektorunde her ne kadar fransa sinemasi icin bayan sinemasi deselerde komedisi olsun romantizmi olsun mukemmeldir
Favorim bir kore iki fransiz uc ispanyol sinemasi 😊
Favorim bir kore iki fransiz uc ispanyol sinemasi 😊
S
screamadle
⭐ 19y
Fransız ve alman filmlerinden nefret ederim ama bu cidden çok iyiymiş Wink
_
_TaZMaNiA_
⭐ 19y
hehe süperdi ya.sonunda kadın çok fena oldu ama Very Happy .
ben sana bir alman bir fransiz filmi yazayim
37°2 Le Matin
Good Bye Lenin!
_
_TaZMaNiA_
⭐ 19y
ben sana bir alman bir fransiz filmi yazayim
37°2 Le Matin
Good Bye Lenin!
reçete gibi oldu Very Happy
hehe süperdi ya.sonunda kadın çok fena oldu ama Very Happy .
özürlü dalga geçme la Very Happy
dehşet bişeymiş ama kötü son işte zuhahaha Very Happy
aslinda anlatilmak istenen burada ozguven bunalimi herkez o trenden inemez ozguvenini kazanip yanlizligini paylasmak icin indigi trenden hayal kirikligi yasamasini ele almis uc dakikada belkide 2 saatte anlatilacak bir film anlatilmis 😊
hosuma gitti yani tum arkadaslarima izlettirdim begendiler
hosuma gitti yani tum arkadaslarima izlettirdim begendiler
çok hoş ama sonunda o kadının durumuna içim sızladı =(
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap