Icerige atla
Extraloob

>>>>>>> Kırmızı Taş <<<<<<<<<<

· 31 Yanıt · 7.4K görüntüleme
H
- Resim Silinmiş.

bu kırmızı taş captan ıwy görevi lvl 30 ken yapamamıştım sonra dün tekrar yapmaya calıştım olmuyo ama kırmızı taşı ne satabiliyorum nede atabiliyorum bi yardım edin kurtulayım şundan görev yapın falan demeyi yaptım olmuyo sadece kurtulmam için bi öneri verin plsss
31 Yanıt
A
addIcFb ⭐ 19y
yeri bura deil kardeş
H
yaa neresi kardeş yardım olmuyo görev yerinde bırakta bilen varsa cvp yazsın alla alla yeri bura degil deme bi yardım etmeye çalış
O
Görevi iptal et
L
yeri Europa Görevler Bölümü Wink
F
fox89hakan ⭐ 19y
IWY de party masterı ol ve senın partındekı bırının ıvw kesmesı lazım yada senın de ona vurman dene bır ıwy bulursan ıs tamam olabılır :d
H
görevi sildim bir daha alamıyorum bir kere yapmıştım captan ıwy ışınlandım ıwy yatırdı beni bir daha yapma şansım varmı
H
bi yardım beee
K
KavaLyE ⭐ 19y
yaw bana bak adamın sabırlarını zorluyorsun hiç mi araştırmıcaksın

google' a yaz İvy Görevi die 100 tane link çıkar en az . Yada Burada forumda araştır görevin nasıl yapıldığını sabahtan beri 10 tane konu açıp durma ...
P
Prada ⭐ 19y
Yine mi konu actin sen Very Happy
H
biride çıkıp şu görevde bana yardımcı olmadı sonra çok konu açtıkmı banlanıyoz
M
Mc_TiKiCaN ⭐ 19y
Bu black rober weya archer gorewınede benzıo sankı
H
ne yapsam olmuyo silmem lazım başka caresi yok ama naıl yapacam bilmiyorum ne satılıyo nede atılıyo biride çıkıp böle silebilirsin demedi herkez görevi anlatıyo görevi biliyorum ama olmuyo denedim 29 lvl ken yaptım bu görevi ıwy ışınlandım ama yatıramadım o beni yatırdı bende görevi ssildim bir dahada alamadım kırmızı taş öle kaldı biri yardım etsin
U
uNKnoWeN ⭐ 19y
CEVAP ŞU EVİL FORTRESSE gİT IVYNIN CIKABİLeCEği bir YER SONRA EĞER BÜTÜN GÖREVİ YAPTIĞINA EMİNSEN BUNA SAĞTIKLA SONRA IVYI KARŞINDA BULACAKSIN
U
uNKnoWeN ⭐ 19y
Silme Konusu
Q harfine Bas Ivy Request Yazar...
Sağda Kağıt İşareti Vardır Ona Tıkla Abondon Queste Tıkla Görev iptal edilir
H
görev lisetesinde hiç görev yok bütün görevleri sildim captan ıwy görevini bir kere yaptım ışınlandım ama yatıramadım o beni yatırdı şimdi göre falan yok hatta hiç görev yok ama taş silinmiyo cantada duruyo satamıyorum da atamıyorumda tekrar yapayım dedim olmuyo bu seferde ıwy ışınlanmıyo party kuruyorum adam alıyorum party gereken herşeyi yapıyorum ışınlanmıyo ALLAH rızası için biri bana yardım etin
U
uNKnoWeN ⭐ 19y
Hımmm

Şöyle Bişey Deneyelim Şimdi Sen Git Ivy Görevini Bi daha Al bilen birinin Nezaretinde..
Sonra Görevi Yap Ve Taşları Toplayıp Ivy i Kes Bu sefer gider Herhalde
H
işte görevde bir kere alınıyo muş acılamıssnda bile var görevalmaya gittim onuda denedim ama görev yok alınmıyo ne yapcam ben yaa
U
uNKnoWeN ⭐ 19y
Kafana Bu Kadar Takma Derim Alchemyde Eritmeye Çalış Bide (Ne Sacma Fikir Ama)
H
cözümlerin hepsini deniycem yetreki biri yardım etsin kimse yardım etmiyo silmem imkasız mı

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: