Bu topic altında istediğiniz soruyu , kişiyi , nesneyi , vb. sorabilirsiniz.Friendly` cevaplayacak. Cinsellikle ilgili şeyler tamamen yasaktır.
Kim? Nedir? Ne? Neden? Sorularını Ben Cevaplıyorum!
· 201 Yanıt · 10K görüntüleme 0 okuyor
201 Yanıt
Dosya indiremiyorum ; masaüstüm görünmüyor vb gibi sorularıda sorabilirsiniz. Bunlar Neden'e girer.
1930 1950 yılları arasında nüfus artısı neden yavaşlamıştır? ödevdi bu xD
1930 -1050 yılları, avrupada savaş yıllarıdır 😉
Bu yıllar arasında hitler önderliğinde 1933 ten 1945 e kadar süren bir kaos devri başlamıştır. Bu süreç içinde avrupa kavgası, dünya kavgası haine gelmiştir. Tabi savaş dönemlerinde insanlar kendilerine bakamıyorlar, çocuğamı bakacaklar 😉
Bu yıllar arasında hitler önderliğinde 1933 ten 1945 e kadar süren bir kaos devri başlamıştır. Bu süreç içinde avrupa kavgası, dünya kavgası haine gelmiştir. Tabi savaş dönemlerinde insanlar kendilerine bakamıyorlar, çocuğamı bakacaklar 😉
2 gundur sroda neden bu kadar cooook lag var _? 😜
bende lag olup sende lag olmamasından anlaşılan, TTnet in gazabına uğramaktasınız 😉
Sevgilim benden neden ayrıldı?
lool
lool
1930 -1050 yılları, avrupada savaş yıllarıdır 😉
Bu yıllar arasında hitler önderliğinde 1933 ten 1945 e kadar süren bir kaos devri başlamıştır. Bu süreç içinde avrupa kavgası, dünya kavgası haine gelmiştir. Tabi savaş dönemlerinde insanlar kendilerine bakamıyorlar, çocuğamı bakacaklar ;)
woow bildin xD 2. dünya savaşı bu yıllar arasında olmuştu bu yıllardada ülkemize tehtid gelebilceğinden bütün herkezi askere ağırıolardı oyüzden evlenmeler yasaklanmıştı birde ozamanlar hastenelerin yetersizliği ve ilaç üretiminin azlığından çeşitli hasalıklarla çoğu kişinin ölmesi
S
StickControl
⭐ 19y
Sevgilim benden neden ayrıldı?
lool
Bu topic altında istediğiniz soruyu , kişiyi , nesneyi , vb. sorabilirsiniz.Friendly` cevaplayacak. Cinsellikle ilgili şeyler tamamen yasaktır.
bu soruylan birlikde Friendly dıkandı 😁
Neden Her Aksam Ana Haberlerde 1 Haber Dahi Olsa İyi Bişey Duyamıyoruz ??
hmm bana şu sorunun cevabını ver eyy ayaklı google :p
Biber acıdır hayatta acıdır ozaman hayat biber midir?
Cevabı bende :G
Biber acıdır hayatta acıdır ozaman hayat biber midir?
Cevabı bende :G
Neden burdayim ?
Ps: Bunu bil sana char vericem. 😁
Neden herzaman "hoşçakal" kelimesi ayrılığı temsil eder?
Ben kimim 😆
Post kasmak için neden forum oyunlarına gitmiyorsun ^^
dosya indiriyorum ama kaynak dosya bulunamadı fln dio neden
Neden burdayim ?
Bir arkadasimin tavsiyesiyle geldigim bu forumda bir aile ortami buldum. Bu aileye kenetlendim adeta. Ister istemez buraya zaman ayirmadan gun geciremez oldum. Lâkin halimden cok memnunum. Bundan asla sikayetci degilim. Iyiki sizleri tanimisim.
Bildim mi?
looooooool
Neden herzaman "hoşçakal" kelimesi ayrılığı temsil eder?
Bu bir hoşgörü kelimesidir , gidiyorken hoşça-kal deriz.Hoşcakal demek ; hoşça-kal demektir.Hatta bunun ile ilgili espri bile var..
İyi Çakala Ne Denir?
-HoşÇakal 😱 😜 😁
Ps : arkadaşlar net arada sırada gidiyor ondan az girebiliyorum diğer arkadaşlarımızda cevap verebilirler. lütfen geyik yapmayı keselim.!
Ben kimim 😆
Ciddi bir yere , saçma sapan şeyler yazan bi kişiliksin.
Neden burdayim ?
Chara ihtiyacım olduğunu sanmıyorum.. Ama bu msj'ınla saçmalamak için burda olduğun anlaşılıyor.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap