Icerige atla
Extraloob

^^ Kim Kimdir Videosu YAPILDI ^^

· 98 Yanıt · 6.5K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
:idea: :idea: ^^ Kim Kimdir Videosu Yapılacak ^^ :idea: :idea:

extraloob.com ailesi videosu :
http://www.metacafe.com/watch/1331395//

Sitemizdeki Kim Kimdir bölümündeki fotoğraflardan bir video yapılmasını düşünüyorum,

bu konuda kimler nasıl yardımcı olabilir güzel bir Kim Kimdir EXL Ailesi

viewtopic.php?f=16&t=19170

Video yapılır youtube'a eklenir güzel bir arşiv olarak kalır 6 ay sonra v2.0 yapılır.

Saygılarımla,
exl2014-logo1.png
Dosyalar (1)
98 Yanıt
G
Ghost Spy ⭐ 19y
Güzel fikir aslında ben yeni resimlerimi eklerim 😉
J
Jigsaw ⭐ 19y
Ben videoda kesinlikle yokum. Adım, olmayan resmim. Hiç bir şekilde geçmeyeceğim.
L
Tek bir videoyaya hepsini sığdıramayız .Sığdırsakta foto aralıkları çok kısa olur 2 yada 3 part halinde olursa.Yada Adminler modlar userlar olarak bir şey de yapabiliriz:S
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
toplasan 50 foto vardır 2 parça ile rahatlıkla yapılır, her fotoya bir nick yazılır olay biter.

lakin fotolara mı nick eklensin yoksa videoda ki fotolara mı nick eklensin ? wtf 😜
L
Video olabilir aralıklarınıda belirlemiş oluruz.Lakin foto sayıları gerçekten az.Daha fazla fotoyla daha büyük bir çalışma yapılsa çok gözde olurdu...
J
Jigsaw ⭐ 19y
toplasan 50 foto vardır 2 parça ile rahatlıkla yapılır, her fotoya bir nick yazılır olay biter.

lakin fotolara mı nick eklensin yoksa videoda ki fotolara mı nick eklensin ? wtf :P

Ben mi yapsam video? Daha bilmiyosunuz ama aşırı derecede video bilgim vardır. Çok pis video yaparım. 😜
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
video için foto sayısı yeterli şu anda v1.0 yapılır ilk topice koyulur ondan sonrada foto ekleyenler artar zati azı ile başlayalım çoğu gelir zati ^^

@jiggy,

sen index2 için kastır canımcım hadi canım hadi bebeğim hadii hadiiiiii 😜
S
Hoş olur ama ne kadar kaliteli olur acaba ?!!!!!!
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
abartmaya gerek yok ki mühim olan video üzerinde nicklerle müzikle geçiş törenine katılmak 😜

Ps : hd bir video da yaparız mevzu değil ^^
S
ne zaman yaparız ?!!!!!!.....
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
hemen başlayalım bence 😜
T
TitusPullo ⭐ 19y
Bende koyayım fotom en kısa zamanda. Güssel bir video olacak kanımca
E
Espio ⭐ 19y

lakin fotolara mı nick eklensin yoksa videoda ki fotolara mı nick eklensin ? wtf :P

Ben mi yapsam video? Daha bilmiyosunuz ama aşırı derecede video bilgim vardır. Çok pis video yaparım. :P

Jiggy yapıyosa ben resmimi editliyim 😜
B
abi dur hemen başlamayalım benm sağlam bi foto koymam lazım ! bari videoda güzel çıkalım 😜 😁
S
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
bıyır 😜
C
Caprice ⭐ 19y
Başlıyalım Kim yapıcaksa yardımcı olabilirim veya ortak birşey hazırlayabiliriz.
F
süper olur ne kadar çabuk yapılırsa o kadar iyi
O
hemen başlayalım bence :P

Bencede abi
Ps:çok iyi bi fikir
B
berkozalp ⭐ 19y
Bişey sorucam konu dışı ama ,

Googleden siteye baktıgımda googlede şu yazıyor extraloob.com un altında

"Bu site bilgisayarınıza zarar verebilir."

Yanıt yazmak için giriş yapın.