-
kilit
· 33 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
33 Yanıt
ltfn hızlı cvp larınızı yollayın 😘
3. günde mi soğumaya başladın ohannes 😱 😄
bnde aşklar nedense böyle oluyor 😞
gerçek aşk değilse boşver gitsin ^^
sevgiliden soğumamanın tek yolu var o da burada söylenmez 😄
Eğer gerçek aşk olsa soğumazdın.[En azından 3 günde] ^^
tek gecelik aşk yaşıcan hacım 😉
en iyisi 😜
en iyisi 😜
😆
sevgiliden soğumamanın tek yolu var o da burada söylenmez :D
W
Winterspring
⭐ 18y
Eğer gerçek aşk olsa soğumazdın.[En azından 3 günde] ^^
Ona yakinlas, elini tut. Eger gene ona karsi hislerin yogunlasmazsa ayril gitsin.
M
Misproject
⭐ 19y
3. günde mi soğumaya başladın ohannes 😱 :D
😱
3 günde soğuduysan sen onu sevmemişsindir bence ondan hoşlanmışsındır
Belki de çıkmaya başlayana kadar sana ulaşılmaz geldiği ve çıkmaya başlayınca hevesini aldığın için olabilir 🙄
Yazın ortasındayız be ne soğuması?
yanıyoruz yanıyoruz! 😄
yanıyoruz yanıyoruz! 😄
Belki de çıkmaya başlayana kadar sana ulaşılmaz geldiği ve çıkmaya başlayınca hevesini aldığın için olabilir 🙄
+1907
Bir kaç gün öp kokla yi bitir 😆 Tadına varırsan zaten o soğuma hissi kaybolur gene birşey hissetmezsen yolu göster 😄
bir çuvalla arkadaşlık yaptığın hissine kapılıyorsan postu deldirmeden kaçanazii 😄
2 haftalık 2009 access summer camp vardı. 2 gün önce kamptan döndüm. Konyadan bir kız vardı(ben izmirden). Ve kampın son gününde kız yanımda ağlamaya başladı(Meğersem beni seviyormuş bunu bana kampın son günü söylüyor). Onu üzmemek için çıkmaya başladım(Saat gece 1 gibi). Daha 8 saat olmadan kız dudaktan öptürdü elletti falan ama ben hiç bişey hissetmedim.Sadece cinsel organım birazcık kabardı 😄 . Sabah oldu herkez evine dağıldı. Kız yanımda hüngür hüngür ağladı ama ben nedense gülüyordum. Şu anda evdeyim ve hayatımı yaşıyorum. Kızların Hepsi salaktır.
Koygeç.com 🍿
Koygeç.com 🍿

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap