- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Son Görüntü Emeğinin Karşılığını Vermiş ☕
Kibritten Eyfel Kulesi
· 15 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
cidden güzel yapmışlar...
Bu Ne Güzel Yakılır Varya =) Şaka Bi Yana Yapana Gerçekten Helal Olsun SÜper Ötesi
eygel değil eyfel kulesi 😘
eygel değil eyfel kulesi 😘
😜 Yanlış Yazmışım 🎭
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
boyle calısmalara bayılıyorum gercekten. gerek domıno tasları olsun gerek yumurtalar olsun gerekse ınsanın beynını kullandıgının bır kanıtı olan hayal gucunu ortaya cıkarabılcegı materyaller ve ortamlar olsun.. guzel paylasım kardesım elıne saglık..
eLin adamı yapıyor işte =P
kibritten cin ali bile yapamazken ben bunları gördükçe alkole vurasım geiyor kendimi o.O
sonra gelmişler piramitler nasl yapıldı diyorlar işte böyle tırmayalarak yapıldı (hoş bence ufolar yaptı o kısmı ayrıda...)
sonra gelmişler piramitler nasl yapıldı diyorlar işte böyle tırmayalarak yapıldı (hoş bence ufolar yaptı o kısmı ayrıda...)
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Bu işler yetenek bi kenara sabır istiyor yav 🙄
mükemmel ama uğraşılmaz :S
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
kibritten cin ali bile yapamazken ben bunları gördükçe alkole vurasım geiyor kendimi o.O
pıramıtler benım tezıme gore yapılandırılmaya en ust katlarından baslandı kumlar kazıla kazıla yapılandırılmaya devam edıldı..
Anam son foto gerçek sanki. o.O
T
Tarantella
⭐ 19y
ben de bu tip kopya çalışmaları sevmiyorum.
madem bu kadar yetenekli ve sabırlısın kendi eserini yarat.
eyfel kulesi zaten bilindik birşey..minyatürünü kibrit ile yapmak tamam zeka,sabır ve yetenek ister..fakat böyle bilindik şeyler açıkası benim dikkatimi çekmiyor.
ama yapanlara gerçekten helal olsun o ayrı..
madem bu kadar yetenekli ve sabırlısın kendi eserini yarat.
eyfel kulesi zaten bilindik birşey..minyatürünü kibrit ile yapmak tamam zeka,sabır ve yetenek ister..fakat böyle bilindik şeyler açıkası benim dikkatimi çekmiyor.
ama yapanlara gerçekten helal olsun o ayrı..
hoş bişey
Yorumlar İçin Thx
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap