Beyler Ben Tanıstıgım Kız Arklımla İlk Bulusmamdan Önce O Kadar Kendime Güvensiz Oluorumki Saatlerce Aynaya Bakıp Gülüsümü,Konusmamı,Hareketlerimi Eleştiriorum Kndime Nası Güvenebilirim?
Bilim Adamlarının Yaptıgı Bi Arastırmaya Görede Bi İnsanın Kndine Güvenmesi Örnek:"Ben Çok Yakısıklıyım Tavlayamayacagım Kız Yok"Demesi Sonucu Görüstügü Her Kızın Ondan Nefret Etmesini Saglamıs...
Ne Yapmam Gerektigi Konusunda Çok Kararsızım Yardımcı Olcak Varmı? 🤔
Kendine Güvenmek Veya Güvenmemek...
· 34 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
34 Yanıt
B
Black Rain
⭐ 19y
Beyler Ben Tanıstıgım Kız Arklımla İlk Bulusmamdan Önce O Kadar Kendime Güvensiz Oluorumki Saatlerce Aynaya Bakıp Gülüsümü,Konusmamı,Hareketlerimi Eleştiriorum Kndime Nası Güvenebilirim?
Bilim Adamlarının Yaptıgı Bi Arastırmaya Görede Bi İnsanın Kndine Güvenmesi Örnek:"Ben Çok Yakısıklıyım Tavlayamayacagım Kız Yok"Demesi Sonucu Görüstügü Her Kızın Ondan Nefret Etmesini Saglamıs...
Ne Yapmam Gerektigi Konusunda Çok Kararsızım Yardımcı Olcak Varmı? 🤔
Hayar Seni Değil Sen Hayatı Yaşa
Sanırım Takma Diosun Ama Nası Olcak?
B
Black Rain
⭐ 19y
Sanırım Takma Diosun Ama Nası Olcak?
Evet Takma Diyorum... Bunca Sene Taktın Noldu Hayatın Sana Kazandırdığı Sadece Yaş 😜 Sana Tevsiye Edeceğim Sadece Bir Şarkı ;) [Yalın - K.....Ver Gitsin (Şarkı haa Yanlış anlamayın ) ]
Şahirmi Olsam Ne :)Dinlicem İys Yararı Olur 🙄
Hayatı akışına bırak gitsin derim
Yapamıyorum Be Kardes En Ufak Seyi Kafama Takıyorum...Sorunlumuyum Neyim 😢
Yapmalısın.Ufak ayrıntıları kafana takma.Karşı tarafa karşıda açık sözlü ol.Şu dünya ya bir kere geliyoz.
Koyyy Ver Gitsin ^^ xD
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !Yapmak İstedigimde O Ama Şmdilik Nası Yapcagımı Bilmiorum İys Ögrenirim...Dünyaya Bi Kere Geliyoruz Haklısın Ama O Sözü Daha Benimseyemedim... 😢
Yapmak İstedigimde O Ama Şmdilik Nası Yapcagımı Bilmiorum İys Ögrenirim...Dünyaya Bi Kere Geliyoruz Haklısın Ama O Sözü Daha Benimseyemedim... 😢
Şu anda aklına gelipte korktuğun birşey varsa onu yap kendine güven yaparım de ve yap.
Ps:Doktor olcak adammışım bea
Herşey beyinde biter sen birşeyi yapmak istiyorsan yaparsın ama mıymıntı mıymıntı yok yapamam edemem dersen çökersin ama yapıcam dersen yaparsın çoğu şey beyinsel ve kendin yaparsın 😉
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !Mıymıntı Kelimesi Tam Bana Uyan Bi Kelime Sanırım 😞
ama sende çok pısırıksın canım kendine mıymıntı denmeyi istememelisin.Görüşlerime göre çok karamsarsın.Aş kendini.
Aynen Öyle :?
B
Black Rain
⭐ 19y
Vallaha Helal Birisi Mıymırık Diyo Birisi Pısırık Diyo Sende hala Üstüne Alınmıon Be ya hahahah 😜 😆 😘 bak hayatı akışına bırakınca nede güzel oluormuuş 😊
Haksızmıyım furkan.
Haksızmıyım furkan.
😗 😁
bak ne yap ne et ama sakın bulusmaya gittiginde o uyuz sessizligin olmasına izin verme konusacagın konuları onceden bi dusunurmusun ne yaparsın bilmem ama o sessizlik geldimi her iki tarafta cok sıkılıyo konus
bulusacagın kişiyle cıkıyosan yani sevgili moduna gectiyseniz bulusma esnasında elini tutmayı sakın ihmal etme el tutma olayı ilk bulusmada yapılan en buyuk hatadır cekinilinir gercekten kotu oluyo yanındaki sevgilinse tutcan elini bu bukadar
kızla konusmaya baslamadan onceki acaba sesim nasıl cıkcak ya komik cıkarsa sesimi begenmesse dusuncesini mutlaka at kafandan sesin normal sakın unutma eger atmayı beceremessen o uyuz sessislik hemen olusuyo kacısın yok
tavsiyem dolasın aklına acıcak bi konu gelmediginde etrafta gordugun bisey hakkında bişeyler uydurursun
hammurger doner falan yicekseniz mutlaka ketcapsız ve mayonezsiz al azına bılasıyo komik gorunuyon (bazı kızlar sevimli bulabiliyo ama riske atma kendini)
bide ilk bulusmada yanında mutlaka fazladan para olsun kesinlikle olsun
bulusacagın kişiyle cıkıyosan yani sevgili moduna gectiyseniz bulusma esnasında elini tutmayı sakın ihmal etme el tutma olayı ilk bulusmada yapılan en buyuk hatadır cekinilinir gercekten kotu oluyo yanındaki sevgilinse tutcan elini bu bukadar
kızla konusmaya baslamadan onceki acaba sesim nasıl cıkcak ya komik cıkarsa sesimi begenmesse dusuncesini mutlaka at kafandan sesin normal sakın unutma eger atmayı beceremessen o uyuz sessislik hemen olusuyo kacısın yok
tavsiyem dolasın aklına acıcak bi konu gelmediginde etrafta gordugun bisey hakkında bişeyler uydurursun
hammurger doner falan yicekseniz mutlaka ketcapsız ve mayonezsiz al azına bılasıyo komik gorunuyon (bazı kızlar sevimli bulabiliyo ama riske atma kendini)
bide ilk bulusmada yanında mutlaka fazladan para olsun kesinlikle olsun
Saolasın Tavsiyelrn Sanrm İşime Yarıcak Elimden Geleni Ypcam Yani...İys Sorun Yasamam...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap