U Unforgiven OP ⭐ 17y 16 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
E erdinho58 ⭐ 17y 16 yil once #2 ty TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D deepresiph ⭐ 19y 16 yil once #3 bu bug artık çalışmıyor. bilginize. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A aids ⭐ 19y 16 yil once #4 En son ne zaman denedin, hala çalışıyor, Yüksek lwl le dc yiyip Düşük lwle wermeniz lazım wolfu, ilk alındığında açılmaz. Teleporrtan sonra açılır TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Frequency ⭐ 18y 16 yil once #5 Denemek lazım teşekkürler 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rebellen ⭐ 17y 16 yil once #6 bu bug hala çalışıyor 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S S3yhzad3M ⭐ 18y 16 yil once #7 yapamadım 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MuratYagli ⭐ 16y 16 yil once #8 olmadı 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DavidGuetta ⭐ 16y 16 yil once #9 deneyelım bakalım 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A aids ⭐ 19y 16 yil once #10 Yapması çok zor ama yapınca da manyak exp geliyor 😉 Farm bile onunla yapabilirsiniz. Bir ongdan yaklaşık 50-60 SP geliyor 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Alekto ⭐ 17y 15 yil once #11 ben sunword vipde yaptım 107 lvl penguen çıkardım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N NightStalker ⭐ 19y 15 yil once #12 Bug artık çalışmıyor TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
EfsaneSro ⭐ 18y 15 yil once #13 güzel paylaşım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R riseofwar ⭐ 18y 15 yil once #14 ilginç denemek lazım 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil