Icerige atla
Extraloob

Kelly Brook'tan bir itiraf !

· 24 Yanıt · 4.4K görüntüleme
A
ALpique OP ⭐ 17y
Haberin tam yılını blmıyorum fakat Kelly Brook'un çoğu şeyini borçlu olduğu yöntem buıymuş 😆 ;

”Hayatım boyunca hiç diyet yapmadın, sadece bıkmadan, usanmadan seks yaptım ve hep zayıf kaldım”diyen Kelly Brook, formda kalmanın en başarılı sırrını böyle vurguluyor. Bizde diyet sitesi olarak, bizde Kelly Brook’un formunu borçlu olduğu sırları, siz Sevgili Kullanıcılarımızın huzuruna sunuyoruz.

Brook “Eğer yeteri kadar seks yaparsanız spor yapmanıza ya da katı diyetler uygulamanıza gerek kalmaz. Her zaman formda olursunuz” diye konuştu.

Brook’un formda görünmek için bir sırrı daha var: “İyi enerji yayarak formda ve sağlıklı görünüyorum.”

ps: Vay canısına ^^
24 Yanıt
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
ee bunu extra yıllardır söylüyor ^^
A
ALpique OP ⭐ 17y

Bide işin orası var 🎅
Z
ZikywaL ⭐ 19y
Vay bee

😈
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
ben de diyet yapmak istemiyorum olmuyorkine böyle 😁
A
Avenger ⭐ 18y
Niye kasmışki kendini. Extraya sorsaydı. O söylerdi ve söylüyorda zaten. 😜
F
frityus ⭐ 17y
Biz daha milli olamadık 😜
S
SilentLord ⭐ 17y
ben de diyet yapmak istemiyorum olmuyorkine böyle 😁

😁 😁 😁
A
ALpique OP ⭐ 17y
Niye kasmışki kendini. Extraya sorsaydı. O söylerdi ve söylüyorda zaten. :P

neutral1 83035633
K
Kai ⭐ 18y
Bilimsel olarak kanıtlanmış birşey
A
Kadın haklı beyler ^^
A
ALpique OP ⭐ 17y
Kadın haklı beyler ^^

Dağılın 😜
K
KatilBamya ⭐ 16y
Zayıflamak için bizi kullanabilirler 😜
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Zayıflamak için bizi kullanabilirler :P

😁
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y

😁

lol 😁 makara: [horny21
A
ALpique OP ⭐ 17y

😁

lol 😁 makara: [horny21

puahah 😆
E
EliteTurk ⭐ 18y
Haberin tam yılını blmıyorum fakat Kelly Brook'un çoğu şeyini borçlu olduğu yöntem buıymuş 😆 ;

”Hayatım boyunca hiç diyet yapmadın, sadece bıkmadan, usanmadan seks yaptım ve hep zayıf kaldım”diyen Kelly Brook, formda kalmanın en başarılı sırrını böyle vurguluyor. Bizde diyet sitesi olarak, bizde Kelly Brook’un formunu borçlu olduğu sırları, siz Sevgili Kullanıcılarımızın huzuruna sunuyoruz.

Brook “Eğer yeteri kadar seks yaparsanız spor yapmanıza ya da katı diyetler uygulamanıza gerek kalmaz. Her zaman formda olursunuz” diye konuştu.

Brook’un formda görünmek için bir sırrı daha var: “İyi enerji yayarak formda ve sağlıklı görünüyorum.”

/Güncel 😁

Tamam konu gayet güzel ama ss'i doğru açıyı yakalamanız gerekiyor yoksa o konu ses getirmez. 😎 makara:
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Bide işin orası var 🎅

ahaha ancak öğreniyorlar yıllardır düzenli sex yaparım ve fit bir haldeyim biz diyoruz da anlatamıyoruz işte makara: 😜
E
Türk gençleri için vücut çalışmayada gerek yok o zaman. ^^
A
ALpique OP ⭐ 17y

/Güncel 😁

Tamam konu gayet güzel ama ss'i doğru açıyı yakalamanız gerekiyor yoksa o konu ses getirmez. 😎 makara:

ne diyim ki ; 😆 nese: 🙏

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: