Icerige atla
Extraloob

KeepinGBuGi - New Intro :)

· 15 Yanıt · 2.1K görüntüleme
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
Umarım bu sefer biraz daha iyi olmuştur :)) iyi seyirler

15 Yanıt
T
theweled ⭐ 17y
guzell 😊
S
septic1 ⭐ 15y
nice^^
H
hanry006 ⭐ 16y
bence vazgeçmelisin intronun sonuna skıll basarak koydugun XXXX present anlayısından.

Bu İntrolar artık hemen hemen herkeste aynı tip . Daha cekıcı Etkılıyıcı Birşeyler Yapmalısın.

Örnek vermek Gerekirse ;

Eskilerden Thief Hunter Hikayesi gibi Bir Kurgu Kurup Onun Üzerine Bir kahraman , veya Bu sefer hersey Farklı Olucak Turunden İngilizce Tabiki bir İntro Hazırlarsan , Ne Videosu Cektıgın Önemli Değil Sırf İntron için Videon Sıkılmadan İzlenir. Tavsiyem Budur. Kendini Geliştirebileceğini CİDDİ Anlamda Düşünüyorum.Velakin Bu İntro ya HAYIR Diyorum. 👋
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
bence vazgeçmelisin intronun sonuna skıll basarak koydugun XXXX present anlayısından.

Bu İntrolar artık hemen hemen herkeste aynı tip . Daha cekıcı Etkılıyıcı Birşeyler Yapmalısın.

Örnek vermek Gerekirse ;

Eskilerden Thief Hunter Hikayesi gibi Bir Kurgu Kurup Onun Üzerine Bir kahraman , veya Bu sefer hersey Farklı Olucak Turunden İngilizce Tabiki bir İntro Hazırlarsan , Ne Videosu Cektıgın Önemli Değil Sırf İntron için Videon Sıkılmadan İzlenir. Tavsiyem Budur. Kendini Geliştirebileceğini CİDDİ Anlamda Düşünüyorum.Velakin Bu İntro ya HAYIR Diyorum. 👋

Hacım o anlayısı bende sevmıyorum da sonu baglayamıyorum yaw 😄 Bide intro bole 30-45sn max olmalı ya senaryo uzun kacar gibi :/ bakalım bulcaz 😊 gelısme war ama 😜
H
hanry006 ⭐ 16y
intro kurgusu yoksa sıkıcıdır. sen dediğim sekilde kurguyu ayarlayabılırsen 3 dakıka dahi olsa inan bana sıkılmadan izlenir.süre kaygın olmasın ☕ Gelişme var Farkındayım.
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
intro kurgusu yoksa sıkıcıdır. sen dediğim sekilde kurguyu ayarlayabılırsen 3 dakıka dahi olsa inan bana sıkılmadan izlenir.süre kaygın olmasın ☕ Gelişme var Farkındayım.

😘 Bulcaz Bakalım
T
tenpanter ⭐ 17y

Örnek vermek Gerekirse ;

bu introyu starwars'ın başındaki gibi hazırlasa nasıl olur? 😁
T
intro yapmak kurgu işi ise female karakter için video yaparken now HE's back to rule over again yazmak bana biraz ters geldi. ashamed0003
H
hanry006 ⭐ 16y
Zevk Meselesidir. Fakat Genel Kanı Olarak İntro Kurgu ile Dikkat Ceker vede Adamı Sıkmaz
S
SuS3 ⭐ 18y
Hayal gucun var. Isin teknigini ogrendikten sonra COK guzel seyler yapabilirsin : ) tebrikler 😊
bluesman
bluesman ⭐ 17y
Bence vururken oluşan damageyi sil.Sadece skill görünsün daha başarılı olucaktır.
The47
The47 ⭐ 18y
charın ismini felan sil dediydim bugi. 19b hala duruyo unutmadım 😞
J
JanJanLe ⭐ 16y
satılmadıysa alıcıyım * ulaş
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
Satıldı hacım k.bakma

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: