Umarım bu sefer biraz daha iyi olmuştur :)) iyi seyirler
KeepinGBuGi - New Intro :)
· 15 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
guzell 😊
nice^^
bence vazgeçmelisin intronun sonuna skıll basarak koydugun XXXX present anlayısından.
Bu İntrolar artık hemen hemen herkeste aynı tip . Daha cekıcı Etkılıyıcı Birşeyler Yapmalısın.
Örnek vermek Gerekirse ;
Eskilerden Thief Hunter Hikayesi gibi Bir Kurgu Kurup Onun Üzerine Bir kahraman , veya Bu sefer hersey Farklı Olucak Turunden İngilizce Tabiki bir İntro Hazırlarsan , Ne Videosu Cektıgın Önemli Değil Sırf İntron için Videon Sıkılmadan İzlenir. Tavsiyem Budur. Kendini Geliştirebileceğini CİDDİ Anlamda Düşünüyorum.Velakin Bu İntro ya HAYIR Diyorum. 👋
Bu İntrolar artık hemen hemen herkeste aynı tip . Daha cekıcı Etkılıyıcı Birşeyler Yapmalısın.
Örnek vermek Gerekirse ;
Eskilerden Thief Hunter Hikayesi gibi Bir Kurgu Kurup Onun Üzerine Bir kahraman , veya Bu sefer hersey Farklı Olucak Turunden İngilizce Tabiki bir İntro Hazırlarsan , Ne Videosu Cektıgın Önemli Değil Sırf İntron için Videon Sıkılmadan İzlenir. Tavsiyem Budur. Kendini Geliştirebileceğini CİDDİ Anlamda Düşünüyorum.Velakin Bu İntro ya HAYIR Diyorum. 👋
bence vazgeçmelisin intronun sonuna skıll basarak koydugun XXXX present anlayısından.
Örnek vermek Gerekirse ;
Hacım o anlayısı bende sevmıyorum da sonu baglayamıyorum yaw 😄 Bide intro bole 30-45sn max olmalı ya senaryo uzun kacar gibi :/ bakalım bulcaz 😊 gelısme war ama 😜
intro kurgusu yoksa sıkıcıdır. sen dediğim sekilde kurguyu ayarlayabılırsen 3 dakıka dahi olsa inan bana sıkılmadan izlenir.süre kaygın olmasın ☕ Gelişme var Farkındayım.
intro kurgusu yoksa sıkıcıdır. sen dediğim sekilde kurguyu ayarlayabılırsen 3 dakıka dahi olsa inan bana sıkılmadan izlenir.süre kaygın olmasın ☕ Gelişme var Farkındayım.
😘 Bulcaz Bakalım
Örnek vermek Gerekirse ;
bu introyu starwars'ın başındaki gibi hazırlasa nasıl olur? 😁
T
TillDoomsDAY
⭐ 17y
intro yapmak kurgu işi ise female karakter için video yaparken now HE's back to rule over again yazmak bana biraz ters geldi. ashamed0003
Zevk Meselesidir. Fakat Genel Kanı Olarak İntro Kurgu ile Dikkat Ceker vede Adamı Sıkmaz
Hayal gucun var. Isin teknigini ogrendikten sonra COK guzel seyler yapabilirsin : ) tebrikler 😊
Bence vururken oluşan damageyi sil.Sadece skill görünsün daha başarılı olucaktır.

charın ismini felan sil dediydim bugi. 19b hala duruyo unutmadım 😞
satılmadıysa alıcıyım * ulaş
Satıldı hacım k.bakma
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap